Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRETAN ŠTO SAM ŽIV'

Mladić, žrtva tučnjave u kojoj je sudjelovao Culejev sin, oslijepio od ozljeda

Ivan Mikuljan
Foto: Facebook
09.03.2019.
u 12:40

Ivan je trenutno nezaposlen, jer mu je u trenutku napada istjecao ugovor na određeno u jednoj županjskoj tvrtki u koju je trebao biti primljen na neodređeno.

Ivan Mikuljan (22) iz Andrijaševaca, koji je teško nastradao u uličnoj tučnjavi 22. kolovoza 2018. u Vinkovcima i kojemu je život visio o tankoj niti, uz pomoć liječnika i medicinskog osoblja KBC-a Osijek te Opće županijske bolnice Vinkovci uspio je preživjeti teške ozljede glave i mozga.

Ivanu je bila slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus, te je imao nekoliko krvarenja u mozgu, koji mu je natekao. Nakon ovih teških ozljeda, Ivan je oslijepio. "Sretan sam što sam živ". izjavio je Mikuljan za Jutarnji list.

O kobnom 22. kolovoza kada je oko 1.42 sata u središtu Vinkovaca brutalno pretučen, kaže, niti može, niti želi govoriti.

Ivan je trenutno nezaposlen, jer mu je u trenutku napada istjecao ugovor na određeno u jednoj županjskoj tvrtki u koju je trebao biti primljen na neodređeno. U međuvremenu mu je preminula i baka, a ukućani kažu da je žena mjesec dana nakon Ivanove nesreće dobila moždani od kojega se nije oporavila, piše Jutarnji.

Vjeruju da se to dogodilo zbog brige i tuge za njim. Ivan, inače, živi s ocem i bratom. Majka mu je preminula dok je bio još dječak. 

Drugoosumnjičeni u ovom slučaju je i Domagoj Culej, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, kojega policija sumnjiči za sudjelovanje u tučnjavi.

Pogledajte i video Razbijena kriminalistička skupina sa splitskog područja

 

 

Komentara 19

DU
Deleted user
15:19 09.03.2019.

Kako to da nema medijske hajke na ove drage mladiće kao na Daruvarca? Ako je on dobio 5 godina, koliko će onda dobiti ovi umilni mladići što su ovog gore pretvorili u biljku i slijepca koji će do kraja života biti na teret poreznih obveznika?

ZA
zagabria1
15:11 09.03.2019.

Političari su najveće zlo ove države i naroda

Avatar LieDetector
LieDetector
13:04 09.03.2019.

Srami se Culeju! Sto si ucinio za ovog mladica i njegovu obitelj?! Sramota! Nadam se da ce im netko pomoci. Ovo je tragedija. Culej bi trebao minimalno dati neopozivu ostavku nakon ovoga samo tako bi mogao spasiti nesto malo vjerodostojnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije