Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomi me

Mjesecima živi u skloništu u Utinji, u prostoru nazvanom "šetalište 4"

Sklonište Utinja
Foto: Privatni album
1/2
31.01.2017.
u 18:10

Na lice je nabacio najljepši osmijeh, ali prekrile su ga rešetke boksa. Kamo god pogleda, uvijek ih vidi.

I s lijeve i s desne strane, i ispred i iza njega, zatvoren je rešetkama sa svih strana. Živi tako već mjesecima, njegov dom zove se "šetalište 4". U tipu je hrvatskog ovčara, nema ni ime. Možemo ga zvati Crni, možda čak i Rudlavi, njemu je svejedno. Ostavljen je baš kao i stotine drugih pasa, da se snalazi i preživi. Završio je u skloništu u Utinji u kojem svaki novi dan donosi i ono neizbježno pitanje – hoće li biti mjesta za njega? Hoće li biti prekobrojan, hoće li ga ubiti?

Već dugo je u skloništu i nepovjerljiv je jer ništa dobro nije doživio. Crni čeka čovjeka koji će mu pokazati da ima razloga živjeti, uz kojeg će ponovno naučiti vjerovati. Koliko je života iza njega nitko sa sigurnošću ne može reći, no još je dovoljno mlad, premlad da ga više ne bude. Cijepljen je i čipiran, za ostale informacije nazovite voditelja skloništa na 098/18-96-999.

 

Komentara 1

DA
dadalina
18:53 31.01.2017.

e moj cuko....vidis postao si važniji od mnogih beskucnika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije