Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Mrsić otkrio planove ako napusti SDP te hoće li se Milanović kandidirati za predsjednika

Mirando Mrsić
Foto: VL
20.03.2018.
u 12:50

– Sankcija se ne bojim ako će moje isključenje iz SDP-a biti za opće dobro. Spreman sam suočiti se s posljedicama koje ono nosi – kazao je Mrsić.

SDP-ov zastupnik i bivši ministar Mirando Mrsić danas je bio gost emisije na Večernji TV-u.

– Sankcija se ne bojim ako će moje isključenje iz SDP-a biti za opće dobro. Spreman sam suočiti se s posljedicama koje ono nosi – kazao je na početku Mrsić.

Mrsić je jučer poručio kako neće odustati od svog prijedloga Zakona o doprinosima čak ni po cijenu izbacivanja iz stranke, o čemu se ovih dana spekuliralo.

 

– Siguran sam da će većina kolega stati uz spomenuti Zakon. Uz 22 člana SDP-a, potpisali su ga i kolege Hrelja te Aleksić. Siguran sam da neće povući potpise – dodao je Mrsić.

Otkrio je i planove u slučaju da bude izbačen iz SDP-a.

– Nastavit ću raditi u Saboru kao nezavisni zastupnik koji će propagirati socijaldemokraciju. To ne mogu istjerati iz mene. O osnivanju neke nove stranke još je prerano govoriti.

Mnogi u SDP-u misle da je ovo izvučeno kao povod da ga se ušutka.

– To morate pitati one koji su bili na Predsjedništvu SDP-a.

Postoji li mogućnost da se Zoran Milanović kandidira za predsjednika Hrvatske?

– U ovoj konstelaciji snaga mislim da to nije moguće – kazao je Mrsić.

A što je Mrsić kazao o Istanbulskoj konvenciji te može li doći do novih izbora i velike koalicije s HDZ-om, pogledajte u videu.

 

 

Komentara 8

Avatar southman
southman
13:08 20.03.2018.

A gdje je pitanje kada će uplatiti porezni dug državi od tričavih 10 mil. kn !?

DU
Deleted user
12:42 20.03.2018.

E Miraleme, čim se ti stidiš svoga imena nikakav si čovjek, i treba ti zabraniti da se uopće baviš politikom, tebi i tvojim drugovima koji su isto mijenjali imena..

DL
dr Luigi
14:54 09.04.2018.

Dok je bio ministar učinio je puno zla Hrvatskom radniku promjenama u zakonu o radu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije