Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV
Povratak na članak

Mrsić otkrio planove ako napusti SDP te hoće li se Milanović kandidirati za predsjednika

– Sankcija se ne bojim ako će moje isključenje iz SDP-a biti za opće dobro. Spreman sam suočiti se s posljedicama koje ono nosi – kazao je Mrsić.

Komentari 8

Avatar southman
southman
13:08 20.03.2018.

A gdje je pitanje kada će uplatiti porezni dug državi od tričavih 10 mil. kn !?

VL
DU
Deleted user
12:42 20.03.2018.

E Miraleme, čim se ti stidiš svoga imena nikakav si čovjek, i treba ti zabraniti da se uopće baviš politikom, tebi i tvojim drugovima koji su isto mijenjali imena..

VL
DL
dr Luigi
14:54 09.04.2018.

Dok je bio ministar učinio je puno zla Hrvatskom radniku promjenama u zakonu o radu.

VL
MA
marsovka
14:46 20.03.2018.

Mrsić stalno rovari, od kada su izgubili izbore.Sada piše amandmame za radnike, dok je bio ministar , pisao zakone protiv radnika, zato ste i izgubili izbore, ali njemu je kriv Bernadić.Trebao se natjecati za predsjednika stranke, te bi vidio kolikoo vrijedi.Treba ga izbaciti iz stranke, Milanović je to radio po kratkom postupku, Kolaricku, Linića i ostale .U to vrijeme Mrsić bio manji od makova zrna, a sad svaki dan provocira, hrabar postao, od kada nije ministar.

VL
SP
spoter
02:18 05.04.2018.

Šta bi Jazavac se probudia a bit će zla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.