Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA U KUPAĆEM

Milanović o Jandrokovićevoj fotografiji: To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Super kupaći!

Screenshot
13.05.2021.
u 17:29

To je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super. kazao je uz smijeh predsjednik.

Fotografija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u kupaćem kostimu izazvala je brojne reakcije u hrvatskoj javnosti. A nju je u Čakovcu komentirao i predsjednik Zoran Milanović. Podsjećamo, Jandroković je fotografijom odgovorio na Milanovićevu izjavu da je on 'jedan obični nasilnik bez mišića'.

-Dobro je, nisam riknuo od smijeha... - završio je izjavu u Čakovcu predsjednik Zoran Milanović koji je komentirao fotografiju Gordana Jandrokovića u kupaćem kostimu.

 - Ne znam je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao - rekao je Milanović i dodao: - Možda bi, ne znam, mogao to proširiti na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni, ono, skini mi se. U duhu skidanja. Ne, ne bih.... To je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super.

 

 Na pitanje kako komentira Jandrokovićevu objavu, odgovorio je: - To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći

 

 

 

 

 

Komentara 24

CA
car100
18:09 13.05.2021.

dobro da mu Milanović nije rekao da nema muda. Tko zna šta bi onda pokazao :)

19
195411
23:44 13.05.2021.

Milanoviću je sve jadno a u biti je on najjadniji

RO
rokoxy1
17:38 13.05.2021.

Zar smo dosli na ovu razinu , Bavljenje temama iz Humor Serije, A gdje tu Diplomat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije