Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremili se

Milanović ispuhao nos uoči debate, a Grabar-Kitarović pila izotonično piće

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/33
02.01.2020.
u 21:31

Pogreške su nastojali svesti na minimum te su djelovali raspoloženije i uvjerljivije.

Predsjednički kandidati Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović na večerašnjem drugom sučeljavanju na HRT-u pokazali su drugačije lice u odnosu na prethodno održano na RTL-u početkom tjedna.

Pogreške su nastojali svesti na minimum te su djelovali raspoloženije i uvjerljivije. 

Podsjetimo kako je Milanović na RTL-u imao velikih problema s prehladom pa je zbog curenja morao ispuhati nos, zbog čega se i ispričao. Ovaj put nije ga se toliko čulo, uspio je uoči sučeljavanja ispuhati nos, pa je tek sporadično pomalo gubio glas.

1/33

I dok je Milanović pio samo vodu, Grabar-Kitarović si je u čaše ulila izotonično piće koji joj je iz torbe izvukao savjetnik Tomislav Madžar. Očito ništa nije željela prepustiti slučaju tijekom iscrpljujuće debate.

 - Milanović mi se večeras čini mirniji, kad replicira ipak je to s manje agresivnosti nego zadnji puta, kao da je uvažio kritike - komentirala je analitičarka Ankica Mamić.

Politički analitičar Božo Skoko komentirao je, pak, njihove odjevne kombinacije.

- Kolinda je izabrala crvenu boju, koja joj dobro stoji, ali njome šalje poruku o dominaciji. Milanović koji je do sada pazio na stil pogriješio je sa zelenom kravatom. 

Komentara 24

NA
Natashisca
21:54 02.01.2020.

Meni se čini da je prije nešto upuhao u nos prije emisije

SU
Suncokret55
21:58 02.01.2020.

Milanovic nije dostojan Kolindi ni cipele obrisati,ona je Dijamant a on staro zeljezo..umisljeni kafandzija sa egom do neba,boze spasi nas od njega

MU
Muncimir
21:53 02.01.2020.

A je li netko od njih prdnuo? Toliko vrijedi njihovo prazno blebetanje. Ipak je Kolinda manje zlo od napuhanog, agresivnog, lijenog i apsolutno u potpunosti nesposobnog Zoranutana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije