Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nesreća

Mercedesom se zaletio u more pa otišao s mjesta nesreće

policija
Ivica Galović/Pixsell
16.10.2011.
u 22:15

Vozaču Mercedesa je osam sati nakon nesreće utvrđeno 0,9 promila alkohola u krvi.

Dubravačka policija u nedjelju je dobila neobičnu dojavu - naime, građani su ih oko 7 sati obavijestili kako se u moru nalazi Mercedes.

Kako prenosi dubrovniknet, u vozilu nije bilo ljudi pa je policija pretpostavila kako su putnici uspjeli izaći neozlijeđeni. Tijekom popodneva vozač je ipak pronađen, a osam sati nakon nesreće utvrđeno mu je 0,9 promila alkohola u krvi.

Automobil su dubrovački vatrogasci oko 9,15 uz pomoć HAK-a izvukli iz mora.

Prema tragovima na cesti utvrđeno je kako se Mercedes 190 D dubrovačkih registracijskih oznaka kretao iz smjera Mokošice prema Lozici. Vozač je izgubio nadzor, pa je auto prešao u suprotnu traku i upao u more. Vozač je otišao s mjesta nesreće bez da je o njoj obavijestio policiju.

Komentara 5

LI
Lisnjak
04:51 17.10.2011.

Bilo bi realno da se i novinar podvrgne alkohol-testu.

BI
bilikamen
00:29 17.10.2011.

Mercedesom se zaletio u more pa otišao s mjesta nesreće ..............nije li ovaj naslov alarmantno stanje hrvatskog novinarstva. Molim Vas dobro pročitajte naslov ovog članka i prosudite sami.

SR
s☺r@n
05:25 17.10.2011.

Adio pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije