Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB

Masovna tučnjava u Petruševcu: Vidio sam kako dvije žene tuku stariju gospođu

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
26.07.2020.
u 23:23

Iz PU zagrebačke su potvrdili kako su dobili dojavu oko 20.35 sati o sukobu više ljudi

U zagrebačkom Petruševcu oko 20 sati došlo je do masovne tučnjave zbog čega je morala intervenirati i policija.

– Čuo sam da se ljudi svađaju na ulici, a kad sam izašao iz kuće vidio sam kako dvije žene tuku stariju gospođu. Bacili su je na tlo i razbili joj naočale, a treća napadačica je izvukla suzavac i počela špricati okupljene – ispričao je mještanin Petruševca za 24 sata.

Jedan je muškarac ispričao kako ga je netko udario bokserom u glavu i raskrvario ga.

– Zvala me je draga da tuku starije ljude. Dotrčao sam ondje i rekao da zovem policiju kad me napalo njih 20. Napali su prvo moju ženu no uspio sam je otrgnuti. Potom su mene počeli tući, ni sam više ne znam s čime. Imam posjekotinu nasred čela, nije mi dobro u glavi – ispričao je on.

Iz PU zagrebačke su potvrdili kako su dobili dojavu oko 20.35 sati o sukobu više ljudi. Zasad nema informacija je li itko uhićen.

Komentara 17

TR
trpimirprvi
01:44 27.07.2020.

Jedna ugrožena manjina?

KR
Kresimir22
01:57 27.07.2020.

Romi-cigani-zastupnik Kajtazi

JA
josko.africki.7
02:04 27.07.2020.

Dobro da je policija dosla za samo 25 minuta, da sam slucajno usao u ducan bez maske za 2 minute bi me strpali u Maricu i osudili na 10 godina zatvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije