Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA HDZ-OVOG ŽUPANA

Mara Tomašević u stanju šoka: 'Ne bojim se, može me jedino ubiti'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
04.10.2017.
u 17:10

Mara Tomašević je otišla u Centar za socijalnu skrb jer su nastale nove okolnosti u svezi razvoda

Proživljavam jako teške trenutke, svi me, djeca, prijatelji i poznanici osuđuju i govore mi da to nisam trebala učiniti. Ne znam gdje je on, kući nije dolazio. Ne bojim se, što mi može, jedino me može ubiti, rekla je Mara Tomašević, supruga Alojza Tomaševića, župana požeško-slavonskog prilikom izlaska s posla, dodavši kako ima informaciju da su njenom suprugu u srijedu oduzeli oružje.

Žena je u stanju velikog šoka, pišu 24sata.

Na njenom su licu vidljivi tragovi neprospavanih noći, a pravo je čudo da je uopće mogla doći na posao. Njeni radni kolege u školi u kojoj radi kao kuharica, pokušavaju je zaštititi. Ne dozvoljavaju novinarskim ekipama ulazak u zgradu.

- Mi ćemo pitati gospođu Tomašević, pa neka ona odluči - rekle su na vratima ulaza u školu.

Mara Tomašević je otišla u Centar za socijalnu skrb jer su nastale nove okolnosti u svezi razvoda.

Ne može sa sigurnošću reći kada je pisala mail poruku Andreju Plenkoviću, predsjedniku HDZ-a.

- Bilo je to prije nego je drugi puta izabran za župana. Imam oba pisma u mobitelu - rekla je Tomašević.

Komentara 119

BO
bojuki1
16:35 04.10.2017.

Supruga od SDP-ovca Lalovca se isto tako obračala medijima koji su je ignorirali, sad vidimo isti ti mediji iskorištavaju ovu ženu za svoje potrebe samo zato jer se radi o HDZ-ovcu. Uglavnom, odnosi u toj obitelji su čudni, Tomaševićev sinn se kandidirao za gradonačelnika kao nezavisni kandidat, lik je nedavno stavio snimku na Youtube gdje najavljuje nove izbore, njegova majka njegovog oca sad opužuje da je nasilnik, čudno, jako čudno.

ET
etrao
16:27 04.10.2017.

Ovu stoku od zupana izopciti! Al iskreno me smetate vi novinari, najveci licemjeri jer kad ljevicar udari zenu onda ne pisete, onda sudjelujete u zlocinu jer ga stitite i skrivate. Sramite se! Zasto je zena Borisa Lalovca manje vrijedna od Mare?

SA
samograd
16:36 04.10.2017.

Zašto supruga od Borisa Lalovca nije imala isti medijski tretman? Zato što je temu otvorio Velimir Bujanec a on je desničar tj fašist po antifa mjerilima pa je to po automatizmu tema drugog ranga i zato što je nemoguće daa netko iz SDP mlati suprugu . Današnji mediji čekaju iza ugla kakvog desničara,Thompsona ili svećenika da bi ga trančirali danima i ravlačili ko krpu.Fuj fuj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije