Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Čalić ni nakon dvije godine ne odustaje istjerati svoj novac od organizatorica reklamiranja njegova lokala

Manekenke i go-go plesačice: Prevarile me Maja Šostar i Sanja Bjedov

otv-1-txt.jpg
import
09.04.2006.
u 19:01

- Tužit ću Maju Šostar i Sanju Bjedov, bivšu ženu Danijela Popovića, jer su me prije dvije godine, dok su još radile zajedno, prevarile za 5000 eura. Iako nismo napravili nikakv pismeni ugovor, dogovorili smo se da će mi nakon otvaranja noćnog kluba “La Perla” osigurati reklamu u medijima, što sam im i platio. No, umjesto obećanih stranica u najtiražnijim novinama, o “La Perli” nije nigdje bilo ni retka, niti se, što su također obećale, emitirala snimka na televiziji - tvrdi ugostitelj Filip Čalić.

Večere, kokteli, piće
Sadašnju vlasnicu licence za Miss Hrvatske, Maju Šostar, Čalić je, kaže, upoznao preko prijatelja: - Sa Zuhrom mi je odradila jednu reklamu na Plavom Radiju, za što sam joj platio 500 eura, i to je bilo u redu. U svibnju 2004. trebao sam otvoriti klub na Hvaru, Maja me upoznala sa Sanjom i dogovorili smo se da će za otvaranje napraviti reviju sa 20-ak manekenki, a one će se pobrinuti da dobijem novinsku i televizijsku reklamu.

Kako je taj posao propao, kada je Tarik Filipović izišao sa svojim loklalom iz prostora u Hebrangovoj ulici u Zagrebu, ja sam tamo u lipnju kanio otvoriti noćni klub “La Perla” s go-go plesačicama. Sve ono što sam ranije s Majom i Sanjom dogovarao oko Hvara, premjestili smo u Zagreb.

- Dogovorili smo se jedino da na reviji bude šest, sedam manekenki. One su nosile modele Matije Vujice. Osigurana je večera za 120 uzvanika, koktel... Maji i Sanji sam platio 1500 eura prije otvaranja, a isto toliko u 2 ujutro, kad je revija završila. Još 2000 eura koštale su me večere, kokteli, piće... Vidio sam da je te noći bio netko s kamerom, ali sljedećih dana u medijima se nije pojavljivalo ništa. Zvao sam je i pitao što je s dogovorom, ona je odgovarala “sutra”. A onda mi je počela govoriti kako je priča objavljena - žali se Čalić.

Ne odustajem
Iako je u početku, kaže, Maju Šostar često zvao, nakon nekog vremena je prestao.

- Sad me je opet primilo i odlučio sam da neću odustati. Saznao sam u međuvremenu da ona i Sanja više ne rade zajedno, ali to me niti ne zanima. Zanima me jedino moj novac - ustvrdio je Filip Čalić.


Ja sam posao odradila

- Filip Čalić je angažirao mene i Sanju Bjedov da mu organiziramo otvorenje lokala, što smo i učinile. Bila je modna revija Matije Vujice, koktel, a to je snimala televizija. Angažirali smo čovjeka iz medija koji nam je odradio posao za novine. Sve je objavljeno kako smo se i dogovorili i nije mi jasno kako se Filip Čalić sada sjetio da nešto nije bilo dobro. Ako tako misli, riješit ćemo sudski - rekla nam je Maja Šostar. Kad smo joj rekli kako i Čalić kaže da je na RTL-u bio poduži prilog, ali o kreacijama Vujice, bez spomena “La Perle”, Maja Šostar je odgovorila kako se ne sjeća na kojoj je TV emitiran prilog s otvaranja: - Pa, to je bilo prije dvije godine!


Tužiti može, ali mora dokazati

Kako Čalić nije sklopio pismeni ugovor sa Šostar i Bjedov, ima li on zakonske osnove za tužbu? - Može tužiti, jedino što će biti teže dokazati, trebao bi imati svjedoke. On bi trebao iznijeti dokaze da je tako dogovoreno, a tužene trebaju dokazati da su to ispoštivale - objasnio je odvjetnik Hrvoje Ladan.


Revija u erotskom klub

Matija Vujica nam je potvrdila kako je održala reviju na otvaranju “La Perle”. Mi smo, pak, doznali da na otvaranju baš i nije bilo gostiju. Od poznatijih, uz Vujicu, tu je bio Zvonimir Šostar, pročelnik gradskog Ureda za javno zdravstvo i brat Maje Šostar, navratio je Richard Gumzej... Navodno je bilo samo dvadesetak uzvanika, a novinari nisu bili zamijećeni među njima, osim kamere koja je “nešto snimala”. Spominje se kako je bio objavljen tekstuljak u nekim novinama. Doduše, u njemu je pisalo kako je Matija Vujica imala modnu reviju u erotskom klubu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije