Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporan outfit

Majka izbačena iz škole zbog haljine. Što mislite tko je u pravu?

Škola
Foto: Getty Images
12.04.2019.
u 20:42

Joselyn Lewis rekla je kako je netom bila u prošloj školi svoje kćeri, iz koje ju je ispisala zbog bullyinga, te da joj tamo nisu radili probleme zbog odjeće.

Jedna Teksašanka tvrdi da je udaljena iz škole zbog neprikladne odjeće, uključujući majicu/haljinu koja je ocijenjena prekratkom.

Joselyn Lewis došla je upisati 15-godišnju kćer u novu srednju školu u Houstonu odjevena u haljetak sa slikom Marilyn Monroe i s krpom zamotanom na vrhu glave. Njezin outfit nije se svidio djelatnici škole.

- Rekla je da me ne može pustiti u školu jer nisam odjevena prema pravilima - rekla je Lewis, piše Click 2 Houston.

- Rekla je da mi krpa nije u skladu s pravilima te da mi je haljina prekratka - dodala je.

Lewis tvrdi da haljina nije prekratka jer nije kraća od prstiju ispruženih uz tijelo. Nije htjela napustiti školu pa su djelatnici pozvali policiju.

Lewis je rekla kako je netom bila u prošloj školi svoje kćeri, iz koje ju je ispisala zbog bullyinga, te da joj tamo nisu radili probleme zbog odjeće.

- Mogu nositi što želim. Ne trebam se sređivati kako bih je upisala u školu. Obrazovanje mojeg i bilo čijeg djeteta trebalo bi biti važnije od toga što netko nosi, to ne bi trebalo biti bitno - poručila je Joselyn Lewis.

VIDEO Pogledajte neobičnu tučnjavu na benzinskoj:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:36 12.04.2019.

Fake news. Odjeca doticni nije bila problem nego njeno ponasanje,ponajvise rijecnik. Proucite clanke koje prepisu jete s interneta.

DU
Deleted user
10:08 13.04.2019.

Nije problem haljina, već je problem što većina ljudi, pa i kod nas, ne vidi problem, koji je izazvao problem.

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
08:31 13.04.2019.

U pravu je škola. Mogla je u pidžami bilo bi joj ugodnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije