Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćena

Slučajno ostavio autokameru uključenu kod kuće, u nevjerici gledao što mu je supruga radila

prevara
Foto: Screenshot
1/3
11.04.2019.
u 11:20

Muškarac je snimku preljuba podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru

Nakon 20 godina braka jedan je Kinez uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio s kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače tajnicu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmjenjivanju nježnosti s muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali.

Muškarac je snimku preljuba podijelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Snimku je objavio ovaj tjedan prevareni suprug poznat samo kao Yang iz grada Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u kolovozu 2016, piše Daily Mail.

Njih dvoje razveli su se prošle godine zbog ženine nevjere.

Na snimci se vidi kako u stan ulazi muškarac i počinje ljubiti i grliti ženu. U jednom trenutku otkopčava joj haljinu i ljubi je po grudima.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj s gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao dokazati dok nije uključio kameru.

Kazao je kako je nekoliko puta prijavio nevjeru lokalnim vlastima, no nikada nije dobio odgovor pa je snimku poslao medijima kako bi privukao pozornost.

Njegova supruga na sudu je jučer rekla kako nije bila u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom te da su samo kolege, a taj trenutak bio je jedini put kada su bili bliski jer je gradonačelnik bio pijan. On je nakon incidenta dao ostavku na mjesto gradonačelnika te slučaj nije želio komentirati.

GALERIJA Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

prevara
1/29
Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:09 11.04.2019.

Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako nije mogao to dokazati dok nije upalio kameru.Kaj nije slučajno???

HE
herojulice
12:13 11.04.2019.

Eto jadan zbog preljuba dao ostavku. Da je krao mogao je reći da je nevin i da se ne osjeća krivim, sve je po zakonu, da dela, transparentno, kao kod nas.

SV
SveJeUzalud
12:41 11.04.2019.

.......boze, boze......sta sve zena moze.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije