Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lošem stanju

Majka držala sina zatočenog gotovo 30 godina: Pronađen je ozlijeđen, izgubio je gotovo sve zube

SWEDEN-STOCKHOLM-ATTACK-SUSPECT-ADMIT CRIME
Rob Schoenbaum/XinHua/PIXSELL
01.12.2020.
u 17:00

Nakon što je muškarac prebačen u bolnicu, liječnici su alarmirali policiju koja je zadržala njegovu majku

Švedska policija uhitila je stariju ženu zbog sumnje da je sina držala zatvorenog u stanu u predgrađu Stockholma gotovo tri desetljeća. Poricala je da ga je zarobila te da mu je nanosila tjelesne ozljede nakon što je sin, sada star oko 40 godina, pronađen ozlijeđen i u lošim životnim uvjetima. 

Prema prvim informacijama, pronašla ga je rođakinja nakon što se majka razboljela te je prebačen u bolnicu. Rekla je kako ih je posljednji put posjetila prije oko 20 godina nakon uzaludnih pokušaja da se nešto poduzme oko dobrobiti djeteta koje je prestalo ići u školu s 11 ili 12 godina, piše BBC

Nakon što je otvorila otključana vrata stana, tvrdi kako je sve smrdjelo na mokraću, trulež, prljavštinu i prašinu. Progurala se kroz gomilu nereda te ugledala muškarca kako sjedi u mračnom kutu kuhinje

Kada ju je ugledao, ustao je i šaputao joj ime. Rekla je kako je izgubio gotovo sve zube te kako mu je glas bio nejasan. 

Nakon što je muškarac prebačen u bolnicu, liječnici su alarmirali policiju koja je zadržala njegovu majku. I njemu je bila potrebna operacija, no nisu poznati detalji zahvata. 

Rođakinja koja je pronašla muškarca rekla je kako se majka loše osjećala zbog gubitka ranijeg djeteta u mladosti, a kada je ponovno rodila, njezin je novi sin dobio isto ime. 

Ključne riječi

Komentara 8

SI
sisavac
18:05 01.12.2020.

švedska je to, nije neka zaostala balkanska prčija. fritzl nije balkanac.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
21:41 01.12.2020.

Te krasne države u kojima nitko ne gura nos u tuđa posla... gdje je rodbina stranac, a susjed alien. Gdje su službe perfektne. Gdje se uči od malena o duginim obiteljima ... krasno.

Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:58 02.12.2020.

Kako Večernji lijepo tepa zlostavljačici nazivajući je "majka". Da je u pitanju muškarac sigurno ga ne bi zvali tata već monstrum!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije