Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ninčević Lesandrić

'Ovo je sramota, bahato, bezobrazno, cijeli dan ne dobiti ni jedan odgovor'

tugomir majdak
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
16.11.2017.
u 17:50

Sjedite ovdje od jutros i nije vam palo na pamet odgovoriti ni na jednu repliku, pa zar vas nije sram, upitala je Ivana Ninčević Lesandrić

Mostovi zastupnici obrušili su se u četvrtak na državnog tajnika Ministarstva poljoprivrede Tugomira Majdaka koji je odšutio sve njihove upite i replike izrečene u gotovo cjelodnevnoj raspravi o prijedlogu zakona o obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (OPG).

Sjedite ovdje od jutros i nije vam palo na pamet odgovoriti ni na jednu repliku, pa zar vas nije sram, upitala ga je Ivana Ninčević Lesandrić.

Jednako žestok bio je i Miro Bulj koji je Majdaku poručio da njegovo ponašanje prema zastupnicima neprihvatljivo i da ih ne bi trebao ignorirati. Prijavite se, izađite za govornicu i odgovorite na upite, pozvao je u nekoliko navrata Majdaka, no bez učinka.

Bulja je zanimalo i zašto na tako važnom zakonu nema ministra Tomislava Tolušića, tim više što je rasprava bila konstruktivna i pokazala da zastupnici žele donijeti zakon koji će biti najbolji za OPG-ove.

Ninčević Lesandrić nakon svega zaključuje da su predstavnici Ministarstva ili došli ciljano podcjenjivati zastupnike, "u što ne želi vjerovati" ili su sve kritike i tvrdnje oporbe točne, pa nemaju što reći.

"Ovo je sramota, bahato, bezobrazno, cijeli dan ne dobiti ni jedan odgovor", poručila je zastupnica.

Komentara 11

PR
prajdali100
19:07 16.11.2017.

Grmoja,Maras,Bulj, itd. Itd. Koja galerija likova ! Što njima odgovoriti !? Ili Pernaru,Stazicu.......

BR
brojevi
19:49 16.11.2017.

Tajnik nije politička funkcija pa je profesionalac Majdak sa pravom odšutio na sve glupave upite i još gore replike. Bilo bi dobro da i ostali profesionalci u Vladi prihvate takav naćin komunikacije u Saboru kako bi se prekinuli neargumentirani ii plitki igrokazi pojedinih saborskih zastupnika motiviranih samodopdnošću i populističkim samoisticanjem.

ZR
Ze Roberto u
18:11 16.11.2017.

Populisti napadaju! A kako je tek zgodno vidjeti kako , u Povjerenstvu za Agrokor, Mavas i Grmoja savjetuju jedan drugoga. A Bulj,momak od Kotromanovića, uživa u njihovoj pameti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije