Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predan policiji

Luksemburžanin na Šolti ispaljivao vatromet i izazvao požar

Gliser se zapalio (1)
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.08.2013.
u 11:21

Do dolaska policijskih službenika zadržali su muškarca, luksemburškog državljanina koji je prilikom aktiviranja pirotehnike za vatromet izazvao požar.

U petak rano ujutro, oko 3 sata na obali u uvali Šešula kod Maslinice na Šolti  izbio je požar koji je ubrzo ugasilo više osoba iz obližnjeg ugostiteljskog objekta. Do  dolaska policijskih službenika zadržali su muškarca, luksemburškog državljanina koji je prilikom aktiviranja pirotehnike za vatromet izazvao požar. Opožareno je nekoliko kvadrata suhe trave, a nad 31-godišnjim Luksemburžaninom uslijedit će kriminalističko istraživanje.

Gorjelo je i na splitskom Trsteniku: U stan uletjele goruće šiške bora i zapalile posteljinu

U četvrtak poslijepodne, oko 15.50 sati u Splitu, na području Trstenika, izbio je požar koji je ugašen u 16.10 sati, a u kojem je izgorjelo oko 500 četvornih metara suhe trave,  niskog raslinja i dva bora. Požarom je zahvaćen i stan u neposrednoj blizini. Očevidom je  utvrđeno da su u stan 48-godišnjakinje uletjele zapaljene šiške bora te oštetile tri tende i  posteljinu u sobi. Uzrok požara je najvjerojatnije otvoreni plamen ili žar te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

>> Veliki požar izbio kod Vodica i na Viru, vatrogasci naišli na mine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije