Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan odgovor

Severina zaratila sa svećenikom: 'Ja sam samo imala dobar seks. To i tebi želim...'

Foto: Instagram
1/11
17.05.2024.
u 20:05

Severina Vučković brutalno je odgovorila svećeniku Tomislavu Lukaču koji ju je "isprozivao" na društvenoj mreži TikTok.

Najpoznatija hrvatska pjevačica Severina Vučković često dijeli mišljenja i stavove na društvenoj mreži Instagram, a ono što često koristi je upravo glas da pomogne ženama u borbi za prava, aktivno se zalaže i za pravo na pobačaj, i njegovu zakonski temeljenu dostupnost u hrvatskim bolnicama. 

Svećenik koji uživa popularnost na društvenoj mreži TikTok te redovito snima sadržaj je Tomislav Lukač koji je osudio pjevačicu, postavivši djelić njezina videa s Instagrama, a na kojem se osvrnuo kako je pobačaj "ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče", kazao je. U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju. 
Severina je zatim podijelila Instagram priču nepoznate osobe koja je podijelila video svećenika uz pogrdan komentar: "Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet."

"Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top", poručila mu je Splićanka Severina. 

 

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound - dontomislavlukac

 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Severina stigla na još jedno ročište zbog uhođenja

1/20

 

Podsjetimo, nedavno se pjevačica osvrnula i na svoje tridesete godine te po čemu će ih pamtiti. – Moje tridesete su bile, uh... taman sam završila turneju “Virujen u te”, i početak mojih tridesetih je obilježio film... Najgore u tom periodu mi je bilo što sam mislila: “Isuse Bože, kako će moj razrednik iz srednje škole reagirati. On mi je prvi pao na pamet, bio je baš jedan krasan, plah, miran čovjek. Tek sam kasnije pomislila na mamu, ali za mamu se podrazumijeva da će uvijek biti uz tebe, jer te i poznaje. Bila sam šest mjeseci doma – rekla je Severina iskreno za Gloriju. 

Seve, kako je od milja zovu, nedavno je proslavila svoj 52. rođendan, a na društvenoj mreži Instagram podijelila je brojne čestitke koje su joj pristizale, a objavila je i nekoliko snimki s proslave rođendana koji je za svoju obitelj i prijatelje priredila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Na društvenoj mreži TikTok objavila je i video u kojem je u plesnom zanosu dok u pozadini svira hit Lepe Brene "Kolovođa", a na Instagramu je podijelila i video u kojem su joj njezini članovi obitelji i prijatelji uputili čestitke, a emotivna je bila čestitka njene mame Ane.

 

VIDEO: Vlada nagradila Baby Lasagnu, Plenković otkrio: 'Dodijelit ćemo mu 50.000 eura'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije