Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOK OBRANE

Olujić: Iznijet ću svoja saznanja o suradnji Karamarka s Udbom

Krunislav Olujić
Foto: STR-4994/Pixsell
26.01.2016.
u 14:19

Olujić je rekao da je zbog informacija o Karamarku zazirao od kontakata s njim

Odvjetnik i bivši predsjednik Vrhovnog suda Krunislav Olujić na HTV-u je potvrdio da će, bude li pozvan, svjedočiti kao svjedok obrane u slučaju u kojem Tomislav Karamarko tuži Josipa Manolića.

– Poziv suda nisam dobio, ali pozitivno sam odgovorio na poziv Manolićeva branitelja da iznesem svoja saznanja o suradnji Karamarka s bivšom jugoslavenskom službom sigurnosti - rekao je Olujić.

Nije želio govoriti o svojim saznanjima, ali je rekao da se odnose na razdoblje od 1992. naovamo. Također je rekao da je zbog informacija o Karamarku zazirao od kontakata s njim.

>> Miljević: Susret Karamarka i Manolića nije prošao u svađi već mirno, uljuđeno i gotovo prisnim tonom

>> Tomislav Karamarko: Bio sam žrtva UDBA-e

Komentara 50

DO
Domoci
14:32 26.01.2016.

Manje ce ih bit ako tražimo ko nije bio udbaš , imamo samo prodane duše

ZO
Zonasumraka4
14:30 26.01.2016.

Svi se upregnuli iz petinih žila da zaustave Karamarka i objavu lustracije...,e pa nećete!

LU
luna
15:22 26.01.2016.

Zašto VIi gospodo iz Večernjaka sada to objavljujete?Rade li Oluić i Kosor Jaca sinhronizirano?Neće proći,on je ostario i više ga neće dečki ni da debelo plati,a njegovoj klijentici prošla karijera,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije