Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Kreće dosad najjači udar na Bernardića

Naslovnica 26. 6. 2018.
26.06.2018.
u 00:01

Ne vidim što se to promijenilo od prošle jeseni. Ali, neka već izađu iz mišjih rupa i pokažu koliko su i na što sve spremni, poručuje pak član vodstva odan Bernardiću

Davora Bernardića, šefa SDP-a, ruši se otkako je i postao predsjednik stranke. Do sada uglavnom anonimno i uvijek neuspješno. Ovog puta, čini se da su se nezadovoljnici odlučili na konkretan udar. Pa nas tako naši izvori uvjeravaju nas da će se Davor Bernardić do kraja tjedna doista suočiti s konkretnim zahtjevom da odstupi.

Plan je sljedeći – sredinom tjedna protiv Bernardića i s apelom da je vrijeme da ode trebalo bi izaći u javnost još nekoliko uglednih članova stranke, a potom bi u četvrtak ili petak istu poruku trebali poslati i ugledni članovi s terena, što gradonačelnici, što načelnici, što aktualni i bivši predsjednici županijskih organizacija potpomognuti potporom nezadovoljnih članova Kluba zastupnika.

Koliko će ta kritična masa doista biti masovna, u ovom trenutku nije poznato, ali organizatori puča uvjeravaju da neće biti zanemariva. Svi oni stat će, kažu, iza pisma u kojem će se tražiti odlazak aktualnog predsjednika čiji se sadržaj još uvijek brusi, a nakon toga potez bi trebao biti na samom Predsjedništvu stranke.

>> Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>> Pripuz: U sisačku energanu na gorivo iz otpada uložit ću 20 mil. eura

>> Komentar Roberta Bubala: Sad je jasno zašto je Erdogan išao po glasove u Sarajevo

>> Mame peglaju i kuhaju sinovima do 33, a kćerima do 30 godina

>> Dar: Smart - prilog na 12 stranica o tehnologiji i najnovijim IT trendovima

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:56 26.06.2018.

Nevjerovatno je a ne primjetiti koliko si ove seoske štetočine daju na važnosti, kakvi udari kakvi pučevi da sutra nestanete niko nebi ni primjetio, šta se naroda tiče nestanite da vas naše oči nikad više ne vide.

GV
golub Vaso
21:20 25.06.2018.

Bernardića ruše zokijevi poltroni i ministri koji su i doveli SDP na ove niske grane

JO
jozoblekic
21:50 25.06.2018.

Doće opet neko iz kumrovca.bitno je da nestaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije