Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Klepetan stigao Malenoj! Otjerao udvarača, razbio jaja pa joj se bacio u zagrljaj

Kada su ga već svi bili prežalili, Stipin se ljubimac sa čitava dva tjedna zakašnjenja vratio u gnijezdo svoje rode slomljenog krila Malene.
12. travnja 2017. u 18:13 51 komentara 59065 prikaza
Klepetan i Malena
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/15

Umirovljeni domar područne osnovne škole u Brodskom Varošu Stjepan Vokić radio je nešto u kuhinji, kada je odjednom začuo karakterističan klepet

Mačka je već gledala prema krovu. Izjurio je u dvorište i na krovu ugledao Klepetana. Kada su ga već svi bili prežalili, Stipin se ljubimac sa čitava dva tjedna zakašnjenja vratio u gnijezdo svoje rode slomljenog krila Malene. Doletio je na krov, otjerao uljeza koji se već neko vrijeme udvarao Malenoj i s njom već začeo potomke. 

Odmah je porazbijao sva jaja koja je zatekao i bacio se u zagrljaj svoje Malene. Najljepša ljubavna priča životinjskog svijeta dobila je tako svoj petnaesti nastavak

- Klepetan je bio umoran i prljav, vidjelo se da je tek stigao s puta. Unatoč kašnjenju, u dubini duše vjerovao sam da će se ipak vratiti. Sada me čekaju mjeseci hranjenja i brige o njemu i Malenoj. Ali neka, nije mi teško. Sretan sam što je opet tu - rekao nam je domar Stipa.

>>Ma Klepetan je frajerčina. Vratit će se on Malenoj

>>Tuga u Brodskom Varošu: Klepetan se nije vratio

Vili Beroš
NAJVEĆI DNEVNI PORAST
Srušen rekord iz srpnja: U 24 sata imamo čak 180 novozaraženih koronavirusom
Pripazite se, s toplim vremenom stižu i ljetne prehlade!