Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVIO ZAMJENIKE

VIDEO Kerum krenuo u kampanju: 'Puljak je lažni projekt, probajte moje jastoge s majonezom'

Foto: Večernji list
02.06.2022.
u 13:38

"Puljak i njegova gospođa mjesečno imaju 70 tisuća kuna primanja. Je li ih itko vidio da su ikoga počastili? Kupuju sladoled na akciji i plaćaju ga satom", upitao je Kerum i potom predstavio svoje domaće maslinovo ulje.

HGS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum pozvao je u četvrtak Splićane da biraju one koji su pridonijeli gradu Splitu, a ne za eksperimente, misleći pritom na bivšeg gradonačelnika Ivicu Puljka koji želi novi mandat.

Po novi mandat krenuo je i Kerum, koji je Split vodio od 2009. do 2013. godine, a ustvrdio je kako je radio volonterski dajući plaću potrebitima i siromašnima.

"Isto tako ću, ako Bog da, i u ovome mandatu donirati svoje prihode i neću uzimati plaću. Obećavam da ću raditi mnogo više nego u prošlom mandatu, a i tada sam odradio puno. Idemo iskreno, pošteno, ljudski, a narod i birači neka razmisle glavom tko daje, a tko uzima", izjavio je Kerum na konferenciji za novinare predstavljajući kandidate za zamjenike Igora Stanišića i Lidiju Bekavac.

"Grad je praktički ostavljen pred bankrotom jer je Puljku bivši gradonačelnik Krstulović Opara ostavio 57 milijuna kuna, a sada je Puljak ostavio blagajnu u minusu od 18 milijuna kuna. Znači, povjerenici Veži nije ostavljena nijedna kuna da upravlja gradom, ostao je samo dug", rekla je Bekavac.

Puljka je optužila da je "lažni projekt", kao i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević i pozvala birače da "okrenu prst dolje Puljku i izaberu nas koji znamo i koji imamo volju i iskustvo".

Foto: Večernji list

Igor Stanišić je Puljka nazvao elementarnom nepogodom.

"Znam što znači predstavljati grad i kako se ponašati, nisu mi potrebne nikakve radionice jer mi znamo koja je to čast i što znači predstavljati Split. Mi smo spremni, mi znamo da se natječemo za pola mandata i znamo koji su gorući problemi grada", kaže Stanišić.

Nakon predstavljanja zamjenika, Igora Stanišića i Lidije Bekavac, kandidat HGS-a za gradonačelnika Željko Kerum pripremio je gratiniranog jastoga da počasti prisutne.

"Živi jastog mora se stavit' u vrilu vodu, onda se ohladit' i posli se i može se spremit'. Najlakše ga je spremit' ovako na polovicu, onda ga zapeć', stavit malo parmezana, gratinirat' ga i malo majoneze. I 'ko voli, malo špageta na bilo il na crveno sa strane", nabrojio je Kerum dodavši okupljenima da "se ostave Puljka džabalebaroša" i navale na jastoge.

"Puljak i njegova gospođa mjesečno imaju 70 tisuća kuna primanja. Je li ih itko vidio da su ikoga počastili? Kupuju sladoled na akciji i plaćaju ga satom", upitao je Kerum i potom predstavio svoje domaće maslinovo ulje.

Komentara 6

Avatar Francek007
Francek007
14:00 02.06.2022.

Ne mogu zamisliti da bi Split ponovno izabrao ovog lika za gradonačelnika. Pa svo su se zgražali kada je vodio grad i sad bi on opet Jovo na novo???

PR
pravednik2
13:57 02.06.2022.

Nema više pršuta?

IL
ilustrator
20:31 02.06.2022.

70 iljada kuna! a smijali smo se ovim "pametnjakovićima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije