Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Kako otjerati prosvjednike? Novozelandska policija ima krajnje neobičnu metodu

Protest against COVID-19 vaccination mandates near the parliament, in Wellington
CHARLIE COPPINGER
13.02.2022.
u 16:33

Oni im pak puštaju pjesme kao što je 'We're Not Gonna Take It' heavy metal benda Twisted Sister.

Mnogi diljem svijeta prosvjeduju protiv mjera, ali reakcije vlasti i policije su posve drugačije. U Francuskoj je policija koristila suzavac kako bi obuzdala konvoj slobode koji je probio ranije postavljenu policijsku blokadu, a na Novom Zelandu se pak koriste - glazbom.

Vlasti na Novom Zelandu sviraju najveće hitove američke glazbene legende Barryja Manilowa kako bi ih rastjerali prosvjednike koji se nalaze ispred zgrade parlamenta. Pjesme puštaju u kontinuitetu zajedno s omiljenim hitom iz '90-ih Macarenom, javlja BBC.

Međutim, prosvjednici im nisu ostali dužni. Oni im pak puštaju pjesme kao što je 'We're Not Gonna Take It' heavy metal benda Twisted Sister.

Metodu je komentirao i poznati britanski glazbenik James Blunt.

- Javite mi ako ovo ne djeluje - poručio je i tagirao novozelandsku policiju. Vrlo brzo su na prosvjedu počeli puštati i njegove pjesme, što su prosvjednici dočekali sa zvižducima.

 

Prosvjedi su počeli u utorak i inspirirani su sličnim prosvjedima u Kanadi.

Ključne riječi

Komentara 5

RI
Rise
16:53 13.02.2022.

Nisam imao pojma da su ikakvi prosvjedi na Novom Zelandu,čitam samo Večernji.

MO
Moronicron
17:28 13.02.2022.

Čovjek bi mislio da će ih otjerati opasnost od Nevjerojatno Smrtonosne Bolesti, ali i Krajnje Neobične Fašističke Metode mogu pomoći 🤡

Avatar smradmin
smradmin
17:14 13.02.2022.

Milijarde s mozgom koji ne prosvjeduju ne dobiju niti jedano slovo ili clanak u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije