Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon uvreda i prijetnji

Pokušaj ubojstva u Dubravi: Alkoholizirani 80-godišnjak pucao prema članu kućanstva

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
13.02.2022.
u 09:43

Do sukoba je došlo nakon prethodno upućenih uvreda i prijetnja člana kućanstva

Zagrebačka policija izvijestila je da je u nedjelju oko 14 sati na području Dubrave došlo do ubojstva u pokušaju. Naime, u 80-godišnjak je u alkoholiziranom stanju u stanu ispalio jedan hitac prema 76-godišnjakinji iz vatrenog oružja u namjeri da ju usmrti.

Naime, do sukoba je došlo nakon prethodno upućenih uvreda i prijetnja člana kućanstva. Također, dodali su iz policije, 80-godišnjak je vatreno oružje posjedovao nezakonito.

Oštećena nije zadobila ozlijede, dok je 80-godišnjak bez uporabe sredstava prisile doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Komentara 1

DA
Danijela1304
08:12 14.02.2022.

Vijest objavite u nedjelju, 13.02. 2022. U 9:43, da je istiog dana u 14:00 sati bio pokušaj ubojstva?!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije