Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitne službe na terenu

VIDEO Pala ograda s nadvožnjaka u Buzinu: O svemu se oglasili iz Grada

Zagreb: Urušio se dio ograde nadvožnjaka koji vodi prema trgovačkom centru Supernova
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
12.02.2022.
u 22:34

Grad je prethodno već proveo natječaj i izabrao izvođača radova za kompletnu sanaciju ovoga mosta koja bi trebala krenuti do kraja mjeseca - poručili su iz gradske Uprave.

Brojni građani prolazeći nadvožnjakom pred trgovačkog centra SuperNova u Buzinu vidjeli su danas vatrogasna i policijska vozila te su pomislili kako se dogodila prometna nesreća. Pogotovo jer se pokazalo da su pripadnici hitnih službi tamo već satima, a na navodnom mjestu nesreće viđen je i šleper.

Jedan od vozača koji je tom cestom prolazio poslao nam je i video kako to izgleda.

No, što se ustvari dogodilo, doznali smo iz PU zagrebačke.

Negdje oko podneva pala je ograda nadvožnjaka i to navodno na prugu. Vatrogasci su na intervenciji, dok policija po potrebi preusmjerava promet.

Stigao nam je i odgovor iz Grada o spomenutom događaju.

- Istina je, pala je ograda, uklonjena je i promet sada teče nesmetano. Grad je prethodno već proveo natječaj i izabrao izvođača radova za kompletnu sanaciju ovoga mosta koja bi trebala krenuti do kraja mjeseca - poručili su te dodali:

- Grad također radi na obnovi i ostalih mostova: završeni su radovi na sanaciji južnog prilaznog vijadukta mosta Mladosti i zamjena prijelaznih naprava na Jankomirskom mostu, a u tijeku su radovi na Domovinskom i starom savskom pješačkom mostu.

 

Ključne riječi

Komentara 30

SS
simpatican.simpa
22:57 12.02.2022.

Inspekcije se kvalitetno odradile posao, održavanje se radi redovito, povjerenstvo je donijelo nekoliko izvješća . Imali što u lijepoj našoj da funkcionira osim kriminala i korupcije.

PO
poluprovokator
22:15 12.02.2022.

Gledam tu ogradu zadnjih godina i uvjek se čudio kak se još drži. Hrđa ju je doslovno pojela tako da su falili kompletni komadi cijevi po pedalj dva.

AF
AfganistanskiHrvat
21:28 12.02.2022.

Tak se dela, stručno i transparentno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije