Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDAN JANDROKOVIĆ:

'Kada se taj klaun počne pristojno ponašati onda možemo razgovarati o zajedničkom polaganju vijenaca'

Gordan Jandroković
Screenshot RTL
05.05.2021.
u 20:54

Njegove izjave su za mene neprimjerene i fakat me nije briga što on o meni misli, govori. Opće me to ne zanima, kaže Jandroković

Možda će netko imati tako dobar program i uvjeriti predsjednika da je možda bolji kandidat. Ne bih prejudicirao, ali što se tiče gospođe Đurđević, tu smo potpuno jasni. Ona neće dobiti  potporu vladajuće većine, kazao je gostujući u RTL-u Danas predsjednik Sabora Gordan Jandroković odgovarajući na pitanje o Zlati Đurđević kao kandidatkinji za predsjednicu Vrhovnog suda.

– Sudjelovala je u nezakonitoj proceduri koju je pokušao nametnuti predsjednik Republike i to ju diskvalificira.  Smatram da nije trebala sudjelovati u onome što je Milanović pokrenuo, mogla je sačekati novi javni  poziv. Tada bi sve bilo drugačije, ali ovako nije i Milanović joj je napravio medvjeđu uslugu – dodao je.

Na pitanje je li mu žao što državni vrh nije zajednički obilježio obljetnicu Bljeska, odgovorio je:

– Ja nastojim ignorirati te neprimjerene izjave i ponašanje predsjednika kojeg ja više ni ne gledam kao predsjednika nego kao nekog klauna, koji iz dana u dan zabavlja hrvatsku javnost. Njegove izjave su za mene neprimjerene i fakat me nije briga što on o meni misli, govori. Opće me to ne zanima. Nemojte me više ništa o njemu pitati, jer ne želim ništa više o njemu reći – rekao je i dodao:

– Neka se ponaša pristojno, pa onda možemo razgovarati.

Kako će država na takav način funkcionirati?

– Nije do mene. Ja sam mjesec dana pokušao ne govoriti ništa i ne odgovarati, on je u tih mjesec dana govorio ružno, ne samo  o meni nego i o drugim kolegicama i kolegama, o novinarima, o znanstvenicima, o političarima i o sucima. On nek se tako razgovara s kim hoće, s nama neće. Kada se taj klaun počne pristojno ponašati, onda možemo razgovarati o tome da zajedno negdje položimo vijence. Do tada neće biti komunikacije. Razgovarat ćemo o nužnom – odgovorio je. 

VIDEO Gordan Jandroković: Vidio sam Stankovićevu objavu, potpuno ga razumijem

Komentara 63

JO
jorgen
21:58 05.05.2021.

Kako je žalosno da članovi HDZ-a imaju obvezu u komentarima braniti svojeg iskompleksiranog, neostvarenog diktatorčića Njonju. Vjerujem da niste mogli večerati koliko ste se nakon pisanja Njonja-afirmativnih komentara gadili samima sebi.

DU
Deleted user
01:00 06.05.2021.

Jandroković je izašao na zrak ali opet brzo će se vratit tamo gdje mu je najugodnije.

Avatar DeletedUser
DeletedUser
22:02 05.05.2021.

Milanović je tikvan, ali ovaj HDZ je nešto najodvratnije ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije