Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj kandidata pred kamerama

Jedino predizborno sučeljavanje na HTV-u pratila petina Hrvatske

Zagreb: Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
18.12.2019.
u 12:38

HTV je sučeljavanje također prenosio i na svom Četvrtom programu ga je gledalo 1,84% opće populacije, odnosno 71.611 ljudi, čime je gledanost bila još i veća

Sinoćnje jedino sučeljavanje svih jedanaest predsjedničkih kandidata i kandidatkinja na Prvom programu HTV-a pratila je petina Hrvatske.

Naime, kako su priopćili s Prisavlja, taj prijenos sučeljavanja imao je 18% opće gledanosti, odnosno gledalo ga je 699.686 ljudi, što su podaci tvrtke AGB Nielsen.

- HTV je sučeljavanje također prenosio i na svom Četvrtom programu ga je gledalo 1,84% opće populacije, odnosno 71.611 ljudi, čime je gledanost bila još i veća. O velikom zanimanju za sučeljavanje, koje je održano jedino na HRT-u, govori i podatak kako je udio u gledanosti, SHR, iznosio visokih 46,1 %, odnosno nešto manje od polovice svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima - priopćili su još s HRT-a.

Video: Skoko i Macan komentirali sučeljavanje kandidata

Komentara 7

OP
opapara
12:54 18.12.2019.

dobro da je gledalo tako puno ljudi da se sami uvjere da nije bilo ovako kako mediji prenose...

MA
Markbabic
20:05 18.12.2019.

Sramota pa vidi se iz aviona da je ovo namješteno za Kolindu,, malo sam gledao i smucilo mi se.Nije bilo niti jedno pitanje kako sprijeciti da mladi napuštaju Hrvatsku,,

KR
krilalete
15:44 18.12.2019.

I glasači poput tebe, koji umjesto da traže poboljšanje ekonomske i demografske politike te rad na povratku iseljenih u domovinu, daju ovakve komentare. Hrvatska će itekako osjetiti posljedice kada ne bude bilo novaca za mirovine i državne službenike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije