Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI POSJET

Jandroković u Japanu: Primit će ga novi car Naruhito i premijer Abe

Gordan Jandroković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
02.06.2019.
u 11:20

Predsjednik Hrvatskog sabora tamo će boraviti od 3. do 7. lipnja, a susrest će se i sa japanskim premijerom Shinzom Abeom

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković otišao je u Japan gdje je otišao na poziv predsjednika Zastupničkog doma Parlamenta Japana Tadamorija Oshime. Tamo će biti od 3. do 7. lipnja 2019.

Prvi dan sastat će se s predsjednikom japanske Vlade Shinzom Abeom, a drugog dana susrest će se s predsjednikom Zastupničkog doma Parlamenta Tadimorijem Oshimom te predsjednikom Gornjeg doma Chuichijem Dateom te predstavnicima Japansko-hrvatske parlamentarne skupine prijateljstva.

Istog dana u Carskoj palači u Tokiju primit će ga novi japanski car Naruhito.

Službeni posjet Japanu u srijedu 5. lipnja nastavit će se sastankom predsjednika Hrvatskoga sabora s ministrom vanjskih poslova Japana Tarom Konom te s ministrom prostora, infrastrukture, prometa i turizma Japana, Keiichijem Ishiijem.

U četvrtak Jandroković odlazi u Hiroshimu, a osim susreta s gradonačelnikom sudjelovat će i u ceremoniji polaganja vijenca za žrtve atomskog bombardiranja te će posjetiti Memorijalni park mira Hiroshime.

Posjet će završiti sastankom s guvernerom prefekture Kyota te gradonačelnikom.

Komentara 7

Avatar neidemdalje
neidemdalje
07:54 03.06.2019.

a ja bio uvjeren da će ga primiti nakitunatako..

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
17:16 02.06.2019.

Japanci su zahe*an narod. U vrticu sviraju klavir, violinu i flautu. U pubertetu sklapaju superkompjuter od djelova sa smetilista. Kad na ispitu dobiju 1 manje od maksimalnog broja bodova ponistavaju i ispit i traze komisiju. Ako ne ispune ocekivanja direktorara Katanasakija, rade sepuku (harakiri) se jer su osramotili pretke do stoljeca sedmog. Direktori iz istog razloga (sramota) rade isto ako im firme koje vode biljeze i 1 jen gubitka. Sve u svemu profesionalci do zadnje kapi krvi. Nihova alternativa izvrsenoj zadaci, je jos bolje izvrsen zadatak. Ne jedu mnogo i mogu da stanu u kredenac,,,,,,,,Kakve veze Gogo s njima ima? Ili bilo koji hrvatski politicar.

MA
Matrix5
22:26 02.06.2019.

Oso njonjo po katanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije