Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI POSJET
Povratak na članak

Jandroković u Japanu: Primit će ga novi car Naruhito i premijer Abe

Predsjednik Hrvatskog sabora tamo će boraviti od 3. do 7. lipnja, a susrest će se i sa japanskim premijerom Shinzom Abeom

Komentari 7

Avatar neidemdalje
neidemdalje
07:54 03.06.2019.

a ja bio uvjeren da će ga primiti nakitunatako..

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
17:16 02.06.2019.

Japanci su zahe*an narod. U vrticu sviraju klavir, violinu i flautu. U pubertetu sklapaju superkompjuter od djelova sa smetilista. Kad na ispitu dobiju 1 manje od maksimalnog broja bodova ponistavaju i ispit i traze komisiju. Ako ne ispune ocekivanja direktorara Katanasakija, rade sepuku (harakiri) se jer su osramotili pretke do stoljeca sedmog. Direktori iz istog razloga (sramota) rade isto ako im firme koje vode biljeze i 1 jen gubitka. Sve u svemu profesionalci do zadnje kapi krvi. Nihova alternativa izvrsenoj zadaci, je jos bolje izvrsen zadatak. Ne jedu mnogo i mogu da stanu u kredenac,,,,,,,,Kakve veze Gogo s njima ima? Ili bilo koji hrvatski politicar.

VL
MA
Matrix5
22:26 02.06.2019.

Oso njonjo po katanu

VL
SE
senior
13:08 02.06.2019.

sada će NJonjo pokaazti japancima što je balkanska pamet. što je balkanska pamet.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:10 02.06.2019.

Po Donaldu japanski car prima našeg Gordana. Ima li tko još sumnja da je neovisna država svjetska sila priznata u cijelom demokratskom svijetu? Ne može nam nitko ništa, pogotovo Europljani jer ih ganjamo pred sobom da se sve praši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.