Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastupnici Vidović Krišto

Jandroković dao posljednje upozorenje: Ne stavite li masku, sazvat ću novu sjednicu predsjedništva Sabora

Zagreb: Andrej Plenković podnio Saboru izvješče o rezultatima hrvatskog presjedanja Vijećem EU
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.07.2020.
u 12:08

– Sazvat ću novu sjednicu predsjedništva Sabora i predložiti donošenje odluke o obaveznom nošenju maske u Saboru – kazao je Jandroković obraćajući se zastupnici Vidović Krišto.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na današnjoj je sjednici ponovno upozorio zastupnicu Domovinskog pokreta Karolinu Vidović Krišto da je tijekom boravka u sabornici potrebno staviti masku na lice. 

– Molim vas da stavite masku i tako pokažete kolegijalnost i solidarnost sa svih ostalih 150 zastupnika i zastupnica koji poštuju tu preporuku. Ne učinite li to, ne stavite li masku, sazvat ću novu sjednicu predsjedništva Sabora i predložiti donošenje odluke o obaveznom nošenju maske u Saboru – kazao je Jandroković obraćajući se zastupnici Vidović Krišto koja ga u tim trenucima, dok joj je upućivao ove riječi, nije htjela ni pogledati već je pogled bila usmjerila prema svom računalu. 

Komentara 177

ST
stefj
13:05 29.07.2020.

Hm, za sada postoje samo preporuke, ne i zakonska obaveza za nošenje maske. Ne znam zašto se nešto prijeti sazivanjem predsjedništva, neka se jednostavno donese pravilnik, pa onda postoji temelj da se gospođu izbaci ako ne nosi masku... Sada joj ne mogu apsolutno ništa, samo prigovarati...

AA
aabbcc
13:50 29.07.2020.

Mene interesuje sta je odgovor na postavljeno pitanje: Zasto mora nositi masku u Saboru (a ne u kafani Sabora) ? Pitanje nije postavila komentatorima VL.

KA
Karloho
12:35 29.07.2020.

Ne tako davno nasi stručnjaci epidemiolozi su govorili da nije potrebno nositi maske jer ne štite od corone,sto se to promijenilo od onda ,osim sto se sada maske mogu kupiti,a prije nisu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije