Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE IMALA IZBORA'

Juričan otkrio o čemu se došaptavao s Grabar-Kitarović

Zagreb: Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
18.12.2019.
u 16:22

"Eto, i po tome, po odjeći, vidjelo se da smo Kolinda i ja najopušteniji, najležerniji. Ali, moram reći, mislim da se ona prekuhavala u svom kostimiću", kaže Juričan

Mnoge je danas zanimalo što su se to Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan došaptavali tijekom sinoćnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HTV-u. O čemu je riječ otkrio nam je sam Juričan.

– Jako smo loše čuli Škoru pa smo međusobno pokušali dešifrirati njegove rečenice. Kada bi bilo tko od onih “malih” kandidata rekao nešto protiv Kolinde ona bi mi rekla: “Sad ću replicirati”, pa bih je ja onda odgovarao govoreći: “Pa nemojte, koncentrirajte se na one “velike””. Jadna, nije imala izbora. Njoj je s desne strane sjedio Đapić, a meni je s lijeve strane bio “Duce”, pa smo Kolinda i ja prirodno bili orijentirani jedno na drugo. Škicao sam joj i u papire. A ona je pažljivo bilježila odgovore kandidata. Bila je jako koncentrirana, ali i opuštena. Jedino ju je malo uzbudio i izbacio iz takta “fajt” s Dalijom Orešković, dok je najviše uživala u dvoboju s Milanovićem. Meni se najprije čudila, a kad je došla posljednja minuta onda mi je rekla da sad imam priliku predstaviti svoj program na što sam joj uzvratio: “Kad bih ga imao” - prepričao nam je Dario Juričan, alias Milan Bandić.

VIDEO Sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Nismo mogli ne upitati ga i za još jedan zgodan detalj. Naime, i on i aktualna predsjednica bili su odjeveni u istu boju, svijetloplavu. Ona je imala svijetloplavi kostim, a on svijetloplavi sako.

- Eeeee, to je bilo potpuno iznenađenje jer su svi ostali bili u tamnom, kao da su došli na sprovod. Eto, i po tome, po odjeći, vidjelo se da smo Kolinda i ja najopušteniji, najležerniji. Ali, moram reći, mislim da se ona prekuhavala u svom kostimiću.

VIDEO Skoko i Macan komentiraju sučeljavanje kandidata

Komentara 37

GR
grodar
17:27 18.12.2019.

o gaži za pevaljku

JA
jasenko11
17:40 18.12.2019.

Juričan je plačen od HDZa da pravi cirkus da Kolinda ispadne ozbiljnija.

DU
Deleted user
17:14 18.12.2019.

A što jebilo s dva auta i tramvajem koji su za vrijeme HRT lakrdije prošli kroz studio? Možda nitko to nije ni primjetio - jer svi su bili koncentrirani na "šaputanje predsjednice i Juričana".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije