Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS NA NOVOJ TV

I Milanović potvrdio dolazak na posljednju debatu uoči izbora

Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: PIXSELL
1/8
03.01.2020.
u 04:52

Kolinda Grabar-Kitarović je svoje sudjelovanje već ranije potvrdila

Posljednje najavljeno sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića održat će se večeras na Novoj TV. 

Dugo se čekalo da iz Milanovićevog stožera potvrde njegov nastup, a Nova TV je upravo objavila da je stigla i definitivna odluka da će se Zoran Milanović pojaviti večeras u njihovoj emisiji. Kolinda Grabar-Kitarović je svoje sudjelovanje već ranije potvrdila.

Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović
1/33

- Ciljano smo išli na sučeljavanje zadnje večeri kampanje. Ono, doduše, ne ostavlja mogućnost velikih medijskih analiza jer će kratko po završetku nastupiti izborna šutnja. No kandidatima je ono posljednja prilika za komunikaciju s javnosti, i nakon toga nema popravka - poručili su s Nove TV.

Sučeljavanje će voditi Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago, a navode da su pripremili pitanja o kojima nije bilo riječi posljednjih tjedan dana.

>> Pogledajte video: Predsjednički izbori: Ankica Mamić i Davor Ivanković o drugom krugu

Komentara 56

DE
derin
16:11 03.01.2020.

Riječi lete, djela ostaju. Predstečajne nagodbe, nameti za obnovljive izvore energije koje mi skupo plaćamo od sdp-ove, ogromna jamstva Uljaniku. 5 godina duže u recesiji od ostatka svijeta, 200 000 radnih mjesta izgubljenih u privatnom sektoru, preko 100 tisuća otišlo van, enormno povećanje javnog duga i poreza, ni jednu reformu nije poduzeo a imao je 83 ruke u Saboru. A na vanjskom planu nas osramotio s Lex Perković i posvađao sa svim susjedima i dalje. Pametnom dosta.

DE
derin
16:15 03.01.2020.

2007. je pred izbore najavio da će ukinuti vjeronauk u školama. 2011. mu je naređeno da šuti pred izbore pa je čim došao na vlast odmah ukinuo pokroviteljstvo nad Križnim putem i skoro ugrozio ulazak Hrvatske u EU radi dva komunistička agenta a sada najavljuje da neće izvršavati NATO obaveze što udara na samu sigurnost države i vodi nas iz NATO-a put na čistinu da budemo otvorena meta nekima s istoka.

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
16:15 03.01.2020.

Svakim novim suceljavanjem Šmrkan Milanković ima sve manje sanse da pobijedi. Kolinda, donesi mu veceras transkript onog sms-a i pokazi pred kamerama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije