Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVU HRANU JEDEMO

Hrvatska je GMO free zemlja: EU je u pandemiji 'na mala vrata' pustio nove vrste GM sjemena

13.06.2021.
u 20:38

EU je u pandemiji “na mala vrata” pustio nove vrste GM sjemena da dodatno “začini” europsko meso, pa i drugu hranu koja će se naći na našim stolovima

Ključne riječi

Komentara 7

KJ
Kocka_je_bacena11
23:57 13.06.2021.

A ona sojina sacma u poljoapotekama za stocnu prihranu nije GMO? Dolazi iz Brazila zar ne? I gotovo svi sirupi, juhe u prahu, ketchupi pa i konzervirana hrana imaju kukuruzni skrob kao osnovu ili dodatak, a to redovno izvoze ameri sa svojih GMO polja.

DL
dvanaest_legija
14:08 14.06.2021.

Ako puštamo da nam ubrizgaju GMO cjepivo direktno u krvotok, onda je sasvim svejedno što jedemo!

KJ
Kocka_je_bacena11
00:03 14.06.2021.

Malo je deplasirano pricati o nekakvoj GMO free zoni Hrvatskoj kad je gmo prodro duboko u EU, a barijera izmedju "nas" i "njih" nema posto smo drzava clanica i uvozno orjentirana zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?