Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za' ili 'protiv'

Hrvati na referendumu o braku

Referendum o braku u Koprivnici
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/18
01.12.2013.
u 19:21

U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako je tekao referendum na biralištima diljem Hrvatske!

Hrvatski građani danas su od 7 do 19 sati imali priliku izaći na referendum o braku i odgovoriti "za" ili "protiv" na referendumsko pitanje "Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?". U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako je tekao referendum na biralištima diljem Hrvatske!

>> Zatvorena birališta, ulazi li definicija braka u Ustav?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
19:27 01.12.2013.

Vjerujem da će pobijediti inicijativa u ime obitelji ! Važno je istaknuti prirodno pravo koje je iznad svih prava .

DI
Dijaspora
20:19 01.12.2013.

S jedne strane puk s gospođom Markić na čelu pobjeđuje sve medije ,skoro sve političare sve (nevladine udruge).I sad nam kažu da puk nije u pravu???

OK
okus
21:50 01.12.2013.

Meni je tuzno da se obicni ljudi MORAJU izboriti za obicni zivot koji tisucljecima nije doveden u pitanje.Sad zbog necijeg izbora jer mu se prohtjelo nebulozit vise mi koji smo velicina vise nismo niti " normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije