Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći 'posjet'

HDZ-ovac Goran Marić je 'šampion' po broju klikova na stranici Sabora

Goran Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.01.2015.
u 12:07

Iz Sabora nisu napisali koliko je točno jedinstvenih korisnika kliknulo na Marićevu stranicu te tko se nalazi iza njega na listi.

Najposjećenija zastupnička stranica na internetskom portalu Sabora u 2014. godini bila je ona HDZ-ovca Gorana Marića.

Iz Sabora nisu napisali koliko je točno jedinstvenih korisnika kliknulo na Marićevu stranicu te tko se nalazi iza njega na listi. Pohvalili su se da je tijekom prošle godine njihove mrežne stranice posjetilo 343 tisuće jedinstvenih posjetitelja, koji su pogledali ukupno 2,787.185 stranica, što je prosječno 3,7 stranica po posjetitelju.

Najposjećeniji dan bio je 25. svibnja

Najposjećeniji dan bio je 25. svibnja kada su se održavali izbori za Europski parlament s posjetom od približno 8600 jedinstvenih posjetitelja. "S druge strane, najposjećeniji sat u godini bio je početak aktualnoga prijepodneva 22. siječnja kada je u 10.00 sati na stranicama bilo nešto više od 2100 posjetitelja, uglavnom pratitelja izravnoga internetskog prijenosa plenarne sjednice", priopćili su iz Sabora.

Najposjećenija plenarna sjednica bila je 10., a najposjećeniji članak bio je pregledni članak o izborima za Europski parlament.

>>'Da je duboko izorana zemlja, sve bi se zelenilo, a s ovakvim vladanjem ne uspijeva ni grincek'

>>Goran Marić: HNB ne djeluje u nacionalnim interesima

Komentara 4

US
U sridu
12:52 22.01.2015.

Postujem ovog covjeka,jedan od postenijih i normalnijih u hdz-u,hrvat prije svega.

MZ
ma zamisli
13:12 22.01.2015.

Pa nebu valjda ona sanaderova curica jandroković

DU
Deleted user
13:46 22.01.2015.

Gospodin Marić je kao Don Kihot, sve što kaže mu je na mjestu, ali vjerovatno nije mutikaša i spletkaroš pa u stranci ne prolazi. I umjesto da u vladi dobijemo tako kvalitetne ljude dobivamo bezveznjake, kojima je najveća kvalifikacija ulizivanje vodstvu stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije