Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

HDZ oštro prozvao Milanovića na fejsu: 'Luzer i kompleksaš...'

Andrej Plenković i Zoran Milanović
Foto: PIXSELL
1/3
26.10.2019.
u 17:48

Zoran Milanović danas se obratio članovima SDP-a na zatvorenom sastanku Glavnog odbora stranke s koje su procurile navode izjave predsjedničkog kandidata.

Na svojim službenim stranicama na Facebooku HDZ je odgovorio Zoranu Milanoviću zbog njegove izjave na zatvorenom sastanku Glavnog Odbora SDP-a na kojem je rekao kako su ovi predsjednički izbori ključni za predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića jer je on gotov kad Milanović postane predsjednik. 

Status, kojeg prenosimo u cijelosti, naslovili  su 'Milanović - već viđeno i javno'.

- Luzer i kompleksaš Zoran Milanović ne može ni na zatvorenom sastanku Glavnog odbora SDP-a sakriti svoju opterećenost predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrej Plenković, a posebno činjenicom da je od njega doživio poraz na parlamentarnim izborima 2016. godine. Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i prizemnim podmetanjima ne mogu i neće izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera.

U predsjedničkoj kampanji koju vodi “bijesan”, ali bez ikakve ideje i programa, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, samo uz višu razinu isključivosti i egzaltiranosti. Već viđeno i jadno - stoji na Facebook stranicama HDZ-a. 

 

Podsjećamo, Zoran Milanović danas se obratio članovima SDP-a na zatvorenom sastanku Glavnog odbora stranke s koje su procurile izjave predsjedničkog kandidata. 

VIDEO: Zoran Milanović potvrdio kandidaturu

 

Komentara 43

PR
prajdali100
18:10 26.10.2019.

Milanović će uskoro otići zauvijek u povijest.Ostaće ružna uspomena na jednog arogantnog,bahatog i isključivog čovjeka.Nikome se ne ponovio..

DH
dalibor.hren
17:53 26.10.2019.

Ne može, zbog nesposobnosti, biti niti predsjednik kućnog savjeta!

RI
rimac444
20:34 26.10.2019.

Milanović je upravo u Hrvatskom saboru rekao rečenicu koja se odnosi upravo na njega " uporno pokušavam u tom čovjeku naći nešto normalno, ljudsko, pošteno, ali bez uspjeha "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije