Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI UDARNI VIKEND

Sudari izazvali gužve na cestama, poginuo Austrijanac

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/6
20.07.2019.
u 16:45

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, a osobito na autocestu A1 Zagreb-Split-Ploče, na A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, osobito na autocestu A1 Zagreb-Split-Ploče, na A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, na većini cesta u priobalju i na graničnim prijelazima gdje su zabilježena duža čekanjaa povremeno se vozi u kolonama u pokretu, javlja HAK.

U sudaru tri automobila na autocesti između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba u subotu je poginuo austrijski državljanin, doznaje Hina s mjesta nesreće, gdje još traje očevid.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče, kod naplatnih postaja Lučko i Demerje, kolona je na izlazu prema Zagrebu oko 800 m.  Povećana je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i Karlovac u oba smjera, kolona vozila u pokretu između čvora Otočac i tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba između čvorova Gospić i tunela Grič u smjeru Zagreba kolona je duga oko 5 km.

 Kolona vozila između čvorova Gornja Ploča i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika je oko 5 km.

Na A7 GP Rupa-Diračje i čvor Draga-čvor Šmrika usporen je promet između čvorova Sv. Kuzam i Šmrika u smjeru otoka Krka (vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Burlica), a kod čvora Matulji pojačan je priljev vozila u oba smjera.

1/12

Prometna nesreća dogodila se oko 9.30 sati ispred tunela Grič, na 158. kilometru. Prema riječima općinske državne odvjetnice iz Gospića Maše Jurjević s mjesta nesreće, sudarila su se tri osobna vozila, te je smrtno stradao jedan austrijski državljanin.

Još je nekoliko osoba prevezeno u bolnicu u Gospiću, ali prema povratnim informacijama nitko od njih nije teže ozlijeđen i nije zadržan na liječenju.

O uzroku nesreće i odgovornosti sudionika za sada se ne može ništa reći jer, kako je Jurjevć kazala Hini, očevid još traje, a morat će se provesti i vještačenja.

 

Ključne riječi

Komentara 31

IV
ivo.vita
10:14 20.07.2019.

Vozim se autocestom, prolaze pored strane tablice češki, mađarski, slovački i poljski turisti, i svi redom imaju duplo jače i skuplje aute od mene... predpostavljam da u tim zemljama imaju duplo bolje političare kada imaju tako dobar standard, vjerojatno kodd njih vlada neka koalicija HDZ i SDP... stanem na odmorište, na P Romi razvili biznis od turizma, prose, kradu ali i nude "pranje" stakla za par eura, ako nemaš eure daj sendvič ili bilo što, inače te ne puštaju na miru... naravno policije nigdje ne vidim. E moja Hrvatska zemljo... tužno i žalosno što ti se događa!

DH
dalibor.hren
12:50 20.07.2019.

Tko ima vinjete, nema naplatne kućice niti u njima uhljebe!

SA
samoborka
11:25 20.07.2019.

Ni G od guzvi. Zasluzeno narode moj. Potop turizma u Hr tek slijedi iducih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije