Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREDSJEDNICA POMAŽE

Grabar-Kitarović: Izgradit ćemo novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece

Zagreb: Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošetala je gradom u društvu svog ljubimca
Patrik Macek/PIXSELL
20.01.2021.
u 12:05

vala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli i pomažete obnovi i revitalizaciji Banovine, poručila je bivša predsjednica

Nakon što su mediji prenijeli vijest da se među brojnim volonterima u potresom pogođenom području našla i bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović, oglasila se i ona sama putem društvenih mreža te izvijestila o zajedničkom projektu izgradnje doma za obitelj sa šestero djece.

- Solidarnost i snaga međusobnog pomaganja nakon razornog potresa u Petrinji i na Banovini pokazala je koliko ljudi velikog srca ima u domovini i svijetu, svih naših prijatelja koji su spremno priskočili u pomoć, a pomažu i dalje u obnovi cijelog kraja. Tako su odmah nakon potresa započele humanitarne akcije u okviru hrvatskih udruga na području Švedske.

Zajedničkom suradnjom HD ”Velebit” iz Göteborga, HKD ”Jadran” i NK “Croatia” iz Malmea i HKŠD ”Croatia” iz Helsinborga, te prijatelja u Hrvatskoj, izgradit ćemo novi dom za obitelj Radošević i njihovo šestero djece u Novom Selištu, kraj Petrinje. Hvala svima vama koji ste na bilo koji način pomogli i pomažete obnovi i revitalizaciji Banovine - poručila je bivša predsjednica putem Facebooka.

Solidarnost i snaga međusobnog pomaganja nakon razornog potresa u Petrinji i na Banovini pokazala je koliko ljudi...

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSrijeda, 20. siječnja 2021.

Komentara 2

DD
ddh
09:24 21.01.2021.

Koliko i sto je za pomoc Banovini dao crveni Josipovic? Da li je ona hodala po svijetu i Izraelcima predstavljala ustasku guju kao Josipovic? Da li je ona otvarala arhive s tajnim dokumentima stranim obavjestajcima poput Mesica? Naravno da nije. Zato bi pljuvaci po Predsjednici kojima su zavist i patoloska mrznja prema njoj jedini argument trebali konacno zasutjeti. A novinari koji su je cijelo vrijeme pljuvali neka se konacno maknu od nje. Drzite se drugovi i drugarice vasih Mesica i Josipovica. To je vas horizont, a ne Predsjednica, koja je bila uvijek predsjednica svih hrvatskih gradjana, kako onih koji su je volljeli tako i vas novinara i pljuvaca po njoj koji ste ju mrzili.

ST
stanoe
12:56 20.01.2021.

Dobro je da uradi barem sada nesto korisno ako nije prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije