Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tanki živci

Drago Pilsel udario dječaka jer mu u hotelu nije dao spavati

'19.02.2010., Zagreb - U Predsjednickim dvorima na Pantovcaku predstavljeni predsjednicki savjetnici i procelnici. Drago Pilsel.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midžor/PIXSELL
01.12.2011.
u 17:49

Nisam bio suvisao, hodao sam hodnikom u pidžami, imam PTSP – brani se novinar

Novinar Drago Pilsel, koji se kandidira za ulazak u Sabor kao prvi na nezavisnoj listi don Ivana Grubišića u 8. izbornoj jedinici, u travnju ove godine u hotelu Termia u Bizovcu udario je 15-godišnjaka iz Splita.

Obojica remetili mir

Policijska uprava osječko-baranjska podnijela je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Valpovu zbog narušavanja javnog reda i mira protiv Pilsela i protiv 15-godišnjaka, učenika splitske osnovne škole koji je u hotelu bio na maturalcu. Prema prijedlogu, dječak je trčao po hodnicima hotela, galamio i rukama udarao po vratima soba, čime je remetio mir gostiju, a Pilsel ga je, isprovociran time, udario “zatvorenom šakom u nos”. Za dječaka se traži odgojna mjera sudskog ukora, a za Pilsela je predložena novčana kazna od 730 kuna. On tvrdi kako nije udario dječaka šakom već otvorenim dlanom.

– Došao sam držati seminar. U hotelu nisam trebao spavati, ali pokvario mi se auto. Moji domaćini žalili su se na divljanje učenika. Otišao sam spavati oko 23.30 i popio tablete za spavanje. Imam PTSP – kaže Pilsel. Od buke nije mogao zaspati pa je nakon sat vremena popio još jednu dozu tableta. Uzalud. Izašao je iz sobe, žalio se na recepciji zbog divljanja, a njegovi domaćini su, tvrdi, uzalud upozoravali nastavnike koji su pratili učenike.

– Oko 1.50 sati izašao sam četvrti put na hodnik. Nisam bio suvisao u to doba. Hodao sam u pidžami, pod djelovanjem tableta, a prema meni je trčalo njih 6-7. Mislio sam da će me tući i instinktivno sam udario prvog koji je naišao, ne šakom već sam mu dao pljusku. Bio je moje visine, nisam znao koliko mu je godina – ispričao nam je Pilsel.

Svatko odgovara za sebe

– Svatko je odgovoran za svoje ponašanje! Ako bude osuđen, za njega neće biti mjesta u Savezu za građansku Hrvatsku – komentirao je don Ivan Grubišić.

Komentara 245

SC
SCAR
18:09 01.12.2011.

Kaj nema niti jedne slobodne sobe vu Vrapču?

Avatar Semper5
Semper5
21:12 11.11.2014.

Ima PTSP? Od čega?

LU
Lucina
21:22 11.11.2014.

Pilslu ,daj da ti ja oplim samarcinu makar platio 7.300 kuna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije