Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oni zovu, tebi lova

Dojadila mu zivkanja: Osmislio kako zaraditi na pozivima anketara

telefon
Boštjan Tacol/Žurnal24/PIXSELL
29.08.2013.
u 11:35

U studenom 2011. godine Lee Beaumont je platio 10 funti kako bi dobio svoj "premium" telefonski broj pa sada oni koji ga nazovu moraju platiti 10 penija od kojih on dobiva 7.

Inteligentni Britanac smislio je način kako zaraditi od telefonskih poziva raznih kompanija koje nude životno osiguranje ili postavljanje solarnih panela, piše BBC.

U studenom 2011. godine Lee Beaumont je platio 10 funta kako bi dobio svoj "premium" telefonski broj pa sada oni koji ga nazovu moraju platiti 10 penija od kojih on dobiva 7. Preko te linije muškarac iz Leedsa je dosad zaradio 300 funti.

Kada je instalirao "premium" liniju, svaki put kada bi ga banka ili opskrbljivač plina ili električne energije tražio za podatke preko interneta, on je dao taj svoj broj kao kontakt. Otkad je postavio tu liniju, broj poziva raznih tvrtki pao je sa 20 ili 30 mjesečno na samo 13 prošlog mjeseca.

Svoju zaradu Beaumont je još povećao tako da je duže držao zaposlenike tvrtki na liniji ispitujući ih o njihovim uslugama. Prije su ga takvi pozivi uzrujavali, a sada jedva čeka da ga nazove tvrtka i ponudi mu neku uslugu jer je svjestan da time zarađuje.

>>Cijene telefoniranja u EU razlikuju se i do 774 posto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije