Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVIĐANJA EUROSTATA

Do 2050. Hrvatska će izgubiti gotovo četvrtinu ruralnog stanovništva

24.05.2021.
u 06:29

Većina stanovnika koncentrirana je u Zagrebu i na Jadranu, samo se oko Zagreba, Rijeke i Splita urbaniziraju sela

Komentara 36

SV
Sveznadar
07:08 24.05.2021.

Nije samo centralizirana, nego zahvaljujući HDZ i zemlja otimačine, lopovluka, puna nepravde. Ustvari zato HDZ i može egzistirati, jer svaki treći građanin živi od nekih privilegija.

ZJ
Zjako
07:08 24.05.2021.

To je kapitalizam, nema profita od ruralnog

IJ
istina_____jako____boli
08:20 24.05.2021.

Vecina protjeranih Srba zivjela je u ruralnim krajevima. Sad ce vam svabe u te krajeve naselit talibane koje ce oni protjerat, a i nove koje su oni pozvali , a ne zele ih kod sebe primit. Za njih se ne boj te. Oni se razmnozavaju ko stakori, samo imaju jednu nezgodnu manu, onima koji nisu muslimani odrubljuju glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije