Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukla Hitnu u Splitu iz gužve

Djevojka koja je oduševila Hrvatsku: 'Napravila sam to instinktivno, jedina misao mi je bila da moraju čim prije proći'

Youtube/Screenshot
31.07.2022.
u 13:15

Nisam znala što se događa i zašto se ne mičemo, a kad sam čula sirenu iza sebe, jedina misao mi je bila da moraju čim prije proći. S obzirom da i sama radim u medicini htjela sam to čim prije pokrenuti, kaže Ana, inače iz okolice Varaždina

Jučerašnja reakcija djevojke koja je izašla iz auta i regulirala promet kako bi mogla proći hitna pomoć pod rotirkama oduševio je cijelu zemlju, a ona je za 24 sata ispričala svoju stranu priče. Zove se Ana i ima 26 godina, a inače je iz okolice Varaždina. 

Mi smo se zapravo skroz slučajno našli tamo u to vrijeme. Došli smo u tu kolonu, stajali 20-30 minuta bez pomicanja, kad smo najednom čuli sirenu iza sebe, započinje Ana priču. 

 

- Nisam znala što se događa i zašto se ne mičemo, a kad sam čula sirenu iza sebe, jedina misao mi je bila da moraju čim prije proći. S obzirom da i sama radim u medicini htjela sam to čim prije pokrenuti, jer ako je nešto ozbiljno, znam koliko je svaka sekunda važna - kaže Ana, koja je spazila da unatoč razmaknutim autima prolaz blokiraju autobus i kombi, koji i dalje nisu imali dovoljno mjesta za pomaknuti se.

- Kad sam vidjela da su se auti odmaknuli koliko su mogli i da hitna i dalje ne prolazi, shvatila sam da je to zbog autobusa ispred hitne i kombija s druge strane koji nisu imali dovoljno mjesta za izaći. Doslovno se nisu imali kuda pomaknuti, a vozači auta ispred nisu percipirali da ako se oni maknu u ulice da će bus moći doći niže gdje je šira ulica i da će onda kola moći proći. Stvarno sam to napravila instinktivno jer sam samo željela da čim prije stignu gdje trebaju i da pomognu kome trebaju - zaključila je.- objašnjava za 24 sata Ana, koja je zahvalna vozačima automobila koji su je poslušali da se sklone u uličice sa strane.

Ključne riječi

Komentara 12

FA
Fake
13:43 31.07.2022.

Gospođo (ice) Ana, svaka vam čast. Svjesna i savjesna.

TA
Tajg
13:56 31.07.2022.

Anu za presjednicu !

Avatar Zagor 74
Zagor 74
15:01 31.07.2022.

Netko iz okoline Varaždina moga doći u Split spasiti situaciju :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije