Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Splitu

VIDEO Hitna u Splitu od gužve nije mogla proći, a onda se pojavila ova djevojka

Youtube/Screenshot
30.07.2022.
u 15:15

Pomalo dramatična situacija jutros se nešto prije 9 sati dogodila jer se jedno vozilo hitne pomoći pod "rotirkama" jedva uspjelo probiti kroz Zvonimirovu ulicu. No, snalažljiva žena spasila je stvar.

Dramatična situacija koju je uspješno riješila jedna vrlo snalažljiva djevojka dogodila se danas u Splitu. Kako piše Dalmacija danas, zbog špice sezone u gradu je velika prometna gužva, i stvorio se pravi prometni kolaps. 

Pomalo dramatična situacija jutros se nešto prije 9 sati dogodila jer se jedno vozilo hitne pomoći pod "rotirkama" jedva uspjelo probiti kroz Zvonimirovu ulicu. 

– Život mi se okrenija. Hitna ne može proć, pa ovo je nevjerojatno, život je nekome u pitanju – rekla je za portal čitateljica koja je snimila prolazak vozila hitne kroz Zvonimirovu.

Dalmacija danas objavila je intervenciju djevojke:

Jedna žena na kraju je spasila stvar. 'Izletjela' je iz svog vozila te je regulirala promet, odnosno nagovarala je vozače da razmaknu svoja vozila u lijevu i desnu stranu kako bi vozilo hitne moglo proći.

Podsjetimo, baš danas je na snagu stupio novi Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama koji  jasno definira koridor za prolazak hitnih vozila. 

Ključne riječi

Komentara 20

NV
novo vriijeme
15:55 30.07.2022.

Curi svaka čast možda me bila prometni redar a gradski autobus nije pomislio da se makne on je mislio da su svi tu zbog njega.

DO
domolub
15:50 30.07.2022.

svak joj ćast kapa do poda respekt

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:47 30.07.2022.

Ae, vozači drže položaje. Ne daju se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije