Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monstrum

Djevojčica trudna sa šogorom koji ju je danima silovao

\'gradska......zagreb...15.09.2004 narkomanka snimio robert anic    zene depresija\'
Robert Anić/Pixsell
20.11.2010.
u 09:56

Manijak je silovao djevojčicu nakon što je njena majka otišla na posao. Prijetio joj je da će joj pobiti cijelu obitelj

Mladić (22) (ne navodimo identitet radi zaštite žrtve, op.a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od sedam i pol godina zatvora zbog silovanja 15-godišnjakinje te prijetnji njoj i njezinoj obitelji. Da stvar bude gora, nesretnica je ostala trudna te je u ožujku ove godine rodila djevojčicu.

Sve se događalo lani u srpnju kada je 22-godišnjak, nevjenčani suprug petnaestogodišnjakinjine sestre, iskoristio to što je majka djevojčice otišla na posao. Dok je u kući bio brat djevojčice koji je spavao, 22-godišnjak je prišao djevojčici koja je također spavala. Prvo ju je počeo pipkati, zatim joj je stavio ruku na usta prijeteći joj te je silovao.

Zločin je ponovio i dan kasnije, a pritom je djevojčici prijetio da će joj, ako ikome išta kaže, ubiti sestru i brata. U razdoblju od 15. do 17. siječnja ove godine slao joj je prijeteće SMS-ove u kojima je opet naveo da će joj pobiti obitelj bude li ikome išta rekla. Zbog silovanja osuđen je na sedam godina zatvora, a zbog prijetnji na osam mjeseci zatvora, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam i pol godina. Produljen mu je i pritvor u kojem je od 11. ožujka 2010.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije