Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljeno pismo

Dječak iz Ukrajine napisao pismo iz automobila s ubijenom majkom: Poruka je rasplakala svijet

Foto: Twitter
1/4
09.04.2022.
u 10:31

Dio pisma je ukrajinska zastupnica Lesia Vasilenko objavila na svom Twitter profilu

Mama, hvala ti za najboljih devet godina mog života. Veliko ti hvala za moje djetinjstvo. Nikad te neću zaboraviti - napisao je navodno devetogodišnji Ukrajinac u pismu majci koja je izgubila život u ratu u Ukrajini.

- Obećavam ti da ću biti dobar kako bismo se jednog dana sreli u raju - dio je pisma koje je ukrajinska zastupnica Lesia Vasilenko objavila na svom Twitter profilu.

Dječak je, piše zastupnica, zaglavio u autu s mrtvom majkom nakon što im je auto propucan ruskim mecima.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:31 09.04.2022.

Činjenica je da tog i takvog Putina uporno bira ruski narod na izborima...prema tome, oni žele da im on bude vođa , stoga i vi snostite odgovornost

JU
Jura1050
16:24 09.04.2022.

Ruska državna novinska agencija RIA Novosti objavila je članak svog novinara Timofeya Sergejtseva pod naslovom : Što će Rusija raditi sa Ukrajinom . U tom članku on se zalaže za proširenje sukoba a masakr u Buči je prema njemu samo blagi primjer kakva Ukrajina treba biti nakon naleta ruske vojske . Prema njegovoj formulaciji sve što je Ukrajinski ( jezik , kultura … ) to je nacističko i treba ga iskorijeniti . To se jedino može učiniti dovođenjem Ukrajine pod potpunu Rusku kontrolu i to svim raspoloživim sredstvima . Prema njemu Rusija mora učiniti sve da svi koji su bili dio demokratske vlasti u Ukrajini ili njene vojske budu likvidirani ili eventualno stavljeni u radne logore gdje bi prolazili kroz sustav “ obrazovanja i doškolovavanja “ . Isto tako prema njemu Ukrajini je potreban Ruski nadzor u trajanju od više desetljeća . Uglavnom ta novinska agencija je pod državnom kontrolom i zasigurno oslikava stvarne namjere ruskog režima . Blago rečeno ludilo te vrste je misao vodilja ovog agresorskog rata .

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:47 09.04.2022.

Putin je ratni zločinac. Što čeka Haški sud sa optužnicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije