Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERA ČINJENICA

Hrvatska je zatražila istragu ratnih zločina u Ukrajini. Što to zapravo znači?

09.04.2022.
u 00:49

I Hrvatska je od Međunarodnoga kaznenog suda (MKS) u Haagu zatražila da otvori istragu za sva kaznena djela ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i zločina genocida počinjena na području Ukrajine od 2013. godine. Takvu je odluku donijela jučer hrvatska Vlada, pozivajući tužitelja MKS-a da djeluje u okviru svog mandata. Dosad je to učinilo već 39 država.

Komentara 29

Avatar Cantor
Cantor
22:05 08.04.2022.

A da prvo sudite (i osudite) komunističke zločince a onda i one iz domovinskog rata koji se slobodno šeću po Vukovaru i Srbiji? Kako bi to bilo za promjenu?

DU
Deleted user
23:11 08.04.2022.

Kud svi Turci tud i mali Mujo. EU poltron bio i ostao.

VI
Vivian
22:42 08.04.2022.

Hrvatska zatrazila istragu ratnih zlocina u Ukrajini ? Rusi, odahnuli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?