Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka sindikata

'Dijelite našu sudbinu i vozite se javnim prijevozom'

sindikati
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
17.02.2014.
u 13:31

Žalosno je da nema socijalnog dijaloga sa sindikatima, nego o smanjenju plaća razgovaraju sami sa sobom u Vladi, ističu sindikati.

Nakon što su iz Vlade potvrdili da se u sklopu rebalansa razgovara i o smanjenju dodatka na plaće u javnim službama, Čelnici Matice hrvatskih sindikata ocijenili su licemjernim da se za ministre i premijera istodobno kupuju luksuzni automobili, javlja HRT.

Žalosno je da nema socijalnog dijaloga sa sindikatima, nego o smanjenju plaća razgovaraju sami sa sobom u Vladi, naglašavaju iz sindikata, a predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem pozvala je ministra Slavka Linića da svi podjednako podnose teret krize.

- Pozivam ministra da dijeli sudbinu naših članova i vozi se javnim prijevozom - kazala je Šprem.

>>'Neprimjereno je da se ministar vozi u autu od 647.000 kuna'

>>Pogledajte kompoziciju vagona s automobilima za MUP!

>>Ne znam tko kupuje i odlučuje u kojem će se autu tko voziti

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Komentara 5

KA
kafka
13:53 17.02.2014.

Da su kakvi dijelili bi sudbinu građana! Tako to danas rade pravi političari koji se za svoj rad ne boje naroda! Sjetimo se švedskog premijera, itd. ...

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
14:35 17.02.2014.

Na idućim izborima ovi lihvari , ne da nesmiju osvojiti vlast već se trebamo potruditi da ni u saboru ne sjede ....pa nek vide kako narod živi ...

KA
kafka
14:53 17.02.2014.

Milanović kaže da ništa nije znao ni koji su auti naručeni ni kome će biti dodijeljeni. Jovanović također nije bio upućen u vezi nabavbke auta za njegovo ministarstvo. Dario Janković, šef ureda za nabavu , kaže da je njegov Uredv Ured dobio od ministarstava specifikaciju za nabavu Vladinih automobila, među kojima i za luksuzne audije! Pa tko je tu lud? Netko nastavlja lagati i obmanjivati građane koji sve to plaćaju. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije