Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRESLE SE I KUĆE

Mislili su da se radi o potresu, policija je dolaskom u kamenolom otkrila o čemu je riječ

Kamenolom u kojem je detoniran eksploziv
Google Maps/Screenshot
23.04.2021.
u 19:24

Stanovnici okolnog područja rekli su da je eksplozija zatresla njihove domove, a neki su prijavili i materijalnu štetu poput pukotina na zidovima

Obitelj u New Hampshireu organizirana je zabavu za otkrivanje spola djeteta kojeg iščekuju te pokrenula eksploziju koja se mogla čuti diljem cijele države te koja je registrirana kao potres. 

Policija u Kingstonu, gradu nedaleko od granice s Massachusettsom, zaprimila je izvještaje o snažnoj eksploziji u utorak navečer. Potom su otkrili zabavu u kamenolomu na kojoj je korišteno 36 kilograma eksploziva. Obitelj je smatrala kako je upravo kamenolom najsigurnije mjesto za paljenje eksploziva, piše The Guardian

Stanovnici okolnog područja rekli su da je eksplozija zatresla njihove domove, a neki su prijavili i materijalnu štetu poput pukotina na zidovima. 

Osoba koja je kupila i aktivirala eksploziv predala se policiji, a u cijeloj situaciji nitko nije ozlijeđen. Istraga je u tijeku i odluka o optužbama se tek treba donijeti. Pokrenutom eksplozijom, saznalo se kako obitelj iščekuje dječaka. 

Eksplozija je posljednja u nizu dramatičnih i opasnih otkrića spola djeteta, prakse koja je postala popularna prije desetak godina. U ožujku su dva pilota smrtno stradala kada se njihov zrakoplov srušio u vodu dok je raspršivao ružičasti prah. Prošle godine pirotehnički uređaj koji je stvarao dim u boji uzrokovao je požar koji je uništio oko 2800 hektara šume u Californiji, a slična je posljedica bila i u Arizoni 2007. godine kada je uništeno 19.000 hektara šume

Komentara 2

DU
Deleted user
19:51 23.04.2021.

Počinju to i kod nas raditi, ovi tutleki što razmišljaju ko Jelena Veljača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije