Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK PODRAVKA KOPRIVNICA

Dancu Jornu Pedersenu titula najneuspješnijeg šefa kluba

Pedrsen
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
27.05.2014.
u 14:00

Ništa bolje ne prolazi ni Goran Mrđen. On je bez ijednog trofeja ove sezone najneuspješniji trener. Prvenstvo je od Lokomotive izgubio i 2004.

Danac Jorn Pedersen najneuspješniji je predsjednik RK Podravke od 1992. godine, a Goranu Mrđenu pripala je neslavna titula najneuspješnijeg klupskog trenera. Prije 22 godine, naime, zadnji put je koprivnički klub ostao bez ijednog trofeja.

Nakon što su lako izgubile Kup u Umagu, rukometašice Podravke nisu uspjele osvojiti ni 21. prvenstvo Hrvatske. Lokomotiva je prekjučer pobjedom (25:20) na domaćem terenu u posljednjem kolu osvojila svoju treću titulu od hrvatske samostalnosti, a prvu nakon 2004. godine. I tada je trener kokica bio Mrđen.

Gore od razočarenja koprivničkih navijača radom i vizijom budućnosti klupske uprave na čelu s Pedersenom je to što RK Podravka više rijetko koga i zanima. Pokazao je to i postupak preoblikovanja, točnije nikakav interes javnosti za kupnju dionica. Drugo je pitanje je li privatizacija bila uopće i potrebna. Danac je obećavao da će višemilijunske dugove riješiti novim sponzorima, ali nije.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:07 27.05.2014.

Nije problem u sadašnjem predsjedniku koji je naslijedio višemilijunske dugove, već u ljudima koji nisu odogovarali za načinjenu štetu. Probajte biti uspješan kapetan na brodu koji ima veliku rupu i koji sve dublje tone, a nitko Vam ne želi pružiti ruku spasa. Žalostan članak tipičan za male sredine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije