Naslovnica Vijesti Crna kronika

Vladimir Zagorec oslobođen optužbi u aferi vikendica

Riječ je o slučaju koji se po sudovima vuče već 22 godine, u kojem je bilo nekoliko presuda, pa i oslobađajućih, no sve ih  je ukinuo Vrhovni sud
13. lipnja 2019. u 11:42 7 komentara 2191 prikaza
Vladimir Zagorac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Vladimir Zagorec i Matko Kakarigi na ponovljenom suđenju na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno su oslobođeni optužbi u aferi vikendica. Riječ je o slučaju koji se po sudovima vuče već 22 godine, u kojem je bilo nekoliko presuda, pa i oslobađajućih, no sve ih  je ukinuo Vrhovni sud.

Vladimir Zagorec JAVNA DRAŽBA Stan Vladimira Zagorca prodan za trećinu vrijednosti, kupila ga država

Obrazlažući presudu sudac Tomislav Juriša kazao je da provedeni dokazi jednim dijelom relativiziraju a drugim pobijaju činjenični opis optužnice.

Apsolutna zastara za ovaj predmet stupa na snagu u kolovozu. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Bravo:

    Taj ništa nije rukom dotaknuo ako nije imao osobne koristi. Do rata je bio sirotinja a kao glavni logističar HVa danas ima nekretnine u prvom prstenu Beča. Neka demantira i pojasni kako je stekao bogatstvo. Da li su to provizije ... prikaži još! pri kupnji oružja, prikupljen novac za obranu. Da li je eksplozijom u Dubokom jarku pravdan gubitak nečega što nismo imali ili se preprodalu stranama u Bosni, Kosovu? Mi, velika većina, koje se često proziva smo na dobitku samo time što smo sačuvali živu glavu.

  • vorda400:

    Lustracija 1991-2019 jedino što može vratiti ovu državu na pravi put samo je moraju provesti stranci jer po našem sudstvu sve bude "zastara"

  • didajoza:

    Dali je oslobođen i presude da mora u proračun države vratili 9000000 kuna za ukradene DIJAMANTE ili je i to otišlo U ZASTSRU? To je NAŠA DRŽAVA. LIJEPA I POKRADENA!!!