Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Vladimir Zagorec oslobođen optužbi u aferi vikendica

Vladimir Zagorac
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.06.2019.
u 11:42

Riječ je o slučaju koji se po sudovima vuče već 22 godine, u kojem je bilo nekoliko presuda, pa i oslobađajućih, no sve ih  je ukinuo Vrhovni sud

Vladimir Zagorec i Matko Kakarigi na ponovljenom suđenju na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno su oslobođeni optužbi u aferi vikendica. Riječ je o slučaju koji se po sudovima vuče već 22 godine, u kojem je bilo nekoliko presuda, pa i oslobađajućih, no sve ih  je ukinuo Vrhovni sud.

Obrazlažući presudu sudac Tomislav Juriša kazao je da provedeni dokazi jednim dijelom relativiziraju a drugim pobijaju činjenični opis optužnice.

Apsolutna zastara za ovaj predmet stupa na snagu u kolovozu. 

Komentara 7

BR
Bravo
12:19 13.06.2019.

Taj ništa nije rukom dotaknuo ako nije imao osobne koristi. Do rata je bio sirotinja a kao glavni logističar HVa danas ima nekretnine u prvom prstenu Beča. Neka demantira i pojasni kako je stekao bogatstvo. Da li su to provizije pri kupnji oružja, prikupljen novac za obranu. Da li je eksplozijom u Dubokom jarku pravdan gubitak nečega što nismo imali ili se preprodalu stranama u Bosni, Kosovu? Mi, velika većina, koje se često proziva smo na dobitku samo time što smo sačuvali živu glavu.

VO
vorda400
15:14 13.06.2019.

Lustracija 1991-2019 jedino što može vratiti ovu državu na pravi put samo je moraju provesti stranci jer po našem sudstvu sve bude "zastara"

DI
didajoza
14:03 13.06.2019.

Dali je oslobođen i presude da mora u proračun države vratili 9000000 kuna za ukradene DIJAMANTE ili je i to otišlo U ZASTSRU? To je NAŠA DRŽAVA. LIJEPA I POKRADENA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije