Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomčići

Danas je u središtu pozornosti Martina, operna diva

martina tomčić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
05.07.2014.
u 11:00

Kada nosite prezime Dvornik, Šerbedžija, Vrdoljak... nosite i svojevrstan teret. Teret da se morate baviti poslom od javnog interesa, da su vaši uspjesi vrijedni punjenja novinskih stupaca, da morate barem na neki način dosegnuti uspjeh svojih roditelja. Naših poznatih dinastija ima mnogo, a mi vas podsjećamo na one koje generacijama ostavljaju dubok trag u hrvatskoj povijesti

Od trenutka kada je sjela u sudački stolac TV showa “Zvijezde pjevaju”, operna pjevačica Martina Tomčić u javnosti je najizloženiji član te obitelji. Naravno, nekada to nije bilo tako, jer je tata Zlatko od 2000. do 2003. godine bio predsjednik Zastupničkog doma i predsjednik Sabora, te je od 2. do 18. veljače 2000., nakon smrti predsjednika Tuđmana, obnašao dužnost predsjednika Republike Hrvatske.

Mama Slavica nagrađivana je spisateljica koja redovito sudjeluje i u natječaju za kratku priču Večernjeg lista “Ranko Marinković”, a obitelj Tomčić uz Martinu ima još dvije kćeri. Amika Tomčić je poznata astrologinja koja je astrologiju studirala u Americi, dok je najmlađa Marija dizajnerica.

>>Martina Tomčić: Sve stižem, a ipak sam mama na rodiljskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije