Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Čići se uplašila i pobjegla iz automobila, nema je već tri tjedna

27.07.2020.
u 20:26

Maca je bila u automobilu kad je Zagrepčanin Ivor A. P. imao prometnu nesreću, vidjeli su je dva dana kasnije u blizini mjesta nesreće

Da nesreća nikad ne dolazi sama uvjerio se Zagrepčanin Ivor A. P. koji je 9. srpnja u noćnim satima imao prometnu nesreću na križanju Mihanovićeve i Miramarske ulice. Završio je u bolnici, sva sreća bez težih ozljeda, ali je ostao bez svoje mace Čići.

Očito se uplašila i pobjegla pa iako je odmah zamolio prijatelje da je potraže, dok sam to nije mogao, mačku još nije pronašao. Vidjeli su je dva dana kasnije u blizini autobusnog kolodvora i to je jedina informacija koju je dobio. Objavio je na stranicama SUZA-e i Infocentra Dumovec, njegovu molbu dijelili su prijatelji na Facebooku, ali Čići i dalje nitko nije vidio.

Prijatelji koji ga poznaju kažu da se Čići sama kod njega udomila, jedne noći ušla je u kuću kroz prozor i ostala. Inače je znatiželjna, umiljata i hrabra, no ipak će se sakriti kad je u strahu. Pretpostavlja stoga da se uplašena negdje i sakrila. Ako ju vidite, nazovite na 091/50-39-265.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
23:04 27.07.2020.

Čiči našla Čičija, doći će kući s malim Čičičima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije