Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Čići se uplašila i pobjegla iz automobila, nema je već tri tjedna

Maca je bila u automobilu kad je Zagrepčanin Ivor A. P. imao prometnu nesreću, vidjeli su je dva dana kasnije u blizini mjesta nesreće
27. srpnja 2020. u 20:26 1 komentara 1180 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Da nesreća nikad ne dolazi sama uvjerio se Zagrepčanin Ivor A. P. koji je 9. srpnja u noćnim satima imao prometnu nesreću na križanju Mihanovićeve i Miramarske ulice. Završio je u bolnici, sva sreća bez težih ozljeda, ali je ostao bez svoje mace Čići.

Očito se uplašila i pobjegla pa iako je odmah zamolio prijatelje da je potraže, dok sam to nije mogao, mačku još nije pronašao. Vidjeli su je dva dana kasnije u blizini autobusnog kolodvora i to je jedina informacija koju je dobio. Objavio je na stranicama SUZA-e i Infocentra Dumovec, njegovu molbu dijelili su prijatelji na Facebooku, ali Čići i dalje nitko nije vidio.

Prijatelji koji ga poznaju kažu da se Čići sama kod njega udomila, jedne noći ušla je u kuću kroz prozor i ostala. Inače je znatiželjna, umiljata i hrabra, no ipak će se sakriti kad je u strahu. Pretpostavlja stoga da se uplašena negdje i sakrila. Ako ju vidite, nazovite na 091/50-39-265.

Treba pomoć Micika ne može hodati, ali veseli se svakom novom danu

 

THEMENBILD, Flugverkehr
Držala ih u drvenoj kutiji
Ženu zaustavili u zračnoj luci, nisu mogli vjerovati što je nosila u prtljazi
Suvremene laserske metode ispravljanja dioptrije u Opto Centru